image alter

Vi ønsker deg velkommen til Massey Ferguson-verdenen med ditt første MF-nyhetsbrev.

Bli med oss inn i Massey Ferguson-verdenen og delta i MF eXperience!

Lær mer om Massey Fergusons produkter og tjenester, og se hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes enda bedre med virksomheten din. I denne første utgaven får du lære mer om MFs historie, spennende hendelser og fakta, men også om MFs produkter og tjenester, som er utviklet av og for nettopp deg. 

Ble du nysgjerrig? Vi håper du liker nyhetsbrevet! 

Massey Ferguson-teamet

 

Abonner på MF & YOUs nyhetsbrev

Read More
image alter

Massey Ferguson introduserer MF 9S – det nye, enkle og pålitelige flaggskipet

Massey Ferguson som er et verdensomspennende merke fra AGCO (NYSE:AGCO), kunngjør lanseringen av den nye MF 9S-serien, som inkluderer seks modeller med effekter fra 285 hk til 425 hk. Alle har det innovative Protec-U-designet og gir mer kraft, komfort, kontroll og automatisering til bransjen.

Read More
image alter

Nye oppgraderinger av Alpine sprederiver og slåttebjelken på slåmaskiner styrker Massey Ferguson

Massey Ferguson som er et globalt varemerke fra AGCO (NYSE:AGCO), er glade for å kunngjøre at de styrker utvalget av grashøstingsmaskiner med introduksjonen av fire nye Alpine spesifikasjoner for sprederiver sammen med oppgraderte knivbjelker på skiveslåmaskinene. Disse endringene vil bli innført for 2024-sesongen.

Read More
image alter

Massey Ferguson introduserer nye funksjoner og tilvalg på skurtreskerserien for 2024

Massey Ferguson som er et globalt merke fra AGCO (NYSE:AGCO), introduserer en rekke nye funksjoner og nye tilvalg for å øke ytelsen og effektiviteten for hele serien av MF IDEAL skurtreskere for 2024-sesongen.

Read More
image alter

Storballepresse i MF LB2200-serien vinner AE50-prisen

Massey Ferguson® LB2200-serien storballepresse kombinerer påliteligheten til tidligere modeller med nye banebrytende teknologiske fremskritt.

Read More
image alter

MF 5S.145 Dyna-6 wins Tractor of Spain 2022 award in the 101-200hp category

Massey Ferguson, a worldwide brand of AGCO (NYSE:AGCO) is proud to announce its outstandingly versatile award-winning MF 5S.145 Dyna-6 received further recognition at a ceremony held at the Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (ETSIAAB) of the Universidad Politécnica of Madrid, where the Tractor of Spain 2022 awards took place on the 22nd of April.

Read More
image alter

Massey Ferguson MF 5S-seriens traktorer vinner Red Dot Award: Product Design 2022

Massey Ferguson, et verdensomspennende merke fra AGCO (NYSE:AGCO), er glade for å kunngjøre at den enkle og pålitelige MF 5S-serien har mottatt den prestisjetunge Red Dot Award: Product Design 2022.

Read More

Finn en forhandler