Stol på ekspertene!

Når det kommer til din Massey Ferguson-maskin, er det originale valget for deler og service det eneste valget. Med vårt omfattende utvalg av kvalitetsprodukter og tjenester som er tilgjengelig hos Massey Ferguson-forhandleren din, er det ingen grunn til å kjøpe noe annet enn originale deler!

AGCO Parts & Services

AGCO Parts er de originale reservedelene til din Massey Ferguson. Vi leverer en tjeneste du kan stole på, med produktiviteten du har lært deg å forvente. Når du ser AGCO Parts-hologrammet, vet du at det dreier seg om en original del som vil gi optimal ytelse og minimal stopptid, og at maskinen din vil fungere som den skal.
AGCO Reman

AGCO Reman

AGCO Reman er navnet på vårt sortiment av overhalte produkter. Dette er en systematisk prosess der brukte deler samles inn og sendes til et ressurssenter og overhales til de er like gode som nye deler.

Forhandlermontert utstyr

Forhandlermontert utstyr

Originaltilbehør fra Massey Ferguson leverer de samme høye nivåene av holdbarhet og ytelse som forventes av Massey Ferguson-maskiner. Det omfattende utvalget dekkes av AGCO Parts 12 måneders garanti.

Tilleggsprodukter

Tilleggsprodukter

Ikke bare lagerfører hver eneste Massey Ferguson-forhandler ekte AGCO Parts, men også en mengde av alle de andre tilleggsproduktene som er så viktig for virksomheten din, som batterier, smøremidler, pressetilbehør, maling, verktøy, setetrekk og lydutstyr.

Originale AGCO Parts-deler

Originale AGCO Parts-deler

Beskytt din Massey Ferguson-investering med originale AGCO Parts deler, de eneste originale reservedelene for Massey Ferguson-maskinen din. Originale deler fra AGCO Parts er utviklet for å tåle selv de tøffeste driftsforholdene.

10+

10+

10+-deleutvalget består av de mest brukte reservedelene for eldre MF-maskiner. Dette programmet betyr at du får kvaliteten som traktoren din fortjener når du kjøper MF-deler, samtidig som du ivaretar merkets historie.

AGCO Parts Books

AGCO Parts Books

Våre AGCO Parts-kataloger, som er tilgjengelige på nettet og via mobilen*, gir deg tilgang til en elektronisk katalog hvor du lett finner informasjon om reservedeler til din Massey Ferguson-maskin. * Android og Apple iOS.

Original service fungerer på samme måte. MF-service hjelper deg både på gården og hos forhandleren, slik at maskinen din alltid kan yte optimalt. AGCO og vårt globale forhandlernettverk investerer kontinuerlig i opplæring, verktøyutvikling og ekspertise for å kunne tilby deg bransjens beste service og vedlikehold. Du kan stole på ekspertene når du trenger hjelp med din Massey Ferguson.
Servicealternativer

Servicealternativer

Beskytt investeringen i en Massey Ferguson med bransjens beste service- og garantiavtale. MF Care-serviceløsninger fra Massey Ferguson-forhandleren sikrer at maskinen din yter maksimalt og unngår stopptid.

MF Always Running

MF Always Running

MF Always Running er en flåte med eksklusive lånetraktorer fra Massey Ferguson – en ny standard for kundeservice. Ved å tilby lånetraktorer sørger vi for at eierne kan fortsette arbeidet med minimalt tap av tid.

AGCO Support

AGCO Support

Når du investerer i en Massey Ferguson-maskin, har du støtte fra AGCO – verdens største leverandør av landbruksmaskiner. Vi setter vår ære i å ha kunnskapen, erfaringen og infrastrukturen til å levere ettermarkedstjenester i verdensklasse.

Forhandlerstøtte

Forhandlerstøtte

Beskytt investeringen i Massey Ferguson-maskinen din og la ekspertene hos Eiksenteret ta hånd om den.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon

AGCOs RMI-nettsted gir tilgang til AGCOs reparasjons- og vedlikeholdsinformasjon for uavhengige operatører.

MF Care

MF Care

MF Care lar deg fastsette kostnadene dine når du kjøper Massey Ferguson-maskinen og sikre optimal og garantert ytelse og maksimal bruktverdi. MF Care-løsningene våre kan persontilpasses

OPPDAG SIKKERHETSPROBLEMET

OPPDAG SIKKERHETSPROBLEMET

Hvis du ikke kan se det, kan du ikke unngå det. Enkle ting som å rengjøre frontruten eller installere ryggekamera kan forhindre alvorlig eller livsendrende skade. Se og bli sett, fordi alternativet ikke er til å tenke på.

Finn en forhandler