Informasjonen du trenger, uansett når og hvor;

MF Connect er Massey Fergusons løsning for flåteadministrasjon, som muliggjør sanntidsovervåkning og beslutningstaking, både på stedet og over nett. Maskindataene kan brukes til å ta informerte logistikkbeslutninger.

MF Connect er nå standard, med fem års abonnement på MF IDEAL og alle sekssylindrede traktorer.

Hent maskin- og flåtedata uansett hvor du er

MF Connect er den sentrale telemetriløsningen som gjør det mulig å administrere hele flåten av MF-maskiner. Med MF Connect samles maskindataene inn og evalueres, slik at bønder og entreprenører kan overvåke, analysere og optimalisere tilstanden til og bruken av maskinene, effektivisere arbeidet og redusere nedetiden til et minimum. Med overføring via mobildata kan du hente sanntidsdata om maskinen uansett hvor du er – med den stasjonære maskinen på kontoret, nettbrettet eller smarttelefonen. Med Geofencing kan du forbedre logistikken din ved å motta varsler på din smarttelefon når maskinene dine forlater eller når tidligere definerte områder. Du vil også bli informert om uvanlig maskinaktivitet.

 

Ved hjelp av MF Connect kan Eiksenteret holde maskinen din i optimal stand og redusere stopptiden til et minimum, ved å sørge for at maskinene dine er klare til dyst når de trengs. Du får varslinger om service og vedlikehold, slik at du har kontroll på maskintilstanden og kan planlegge vedlikeholdet utenfor de travleste periodene.

Ny MF Connect-ytelsesrapport drar nytte av smarte innstillinger

Få enkel tilgang til ytelsen på dine maskiner gjennom den nye MF Connect-ytelsesrapporten. Laget daglig, ukentlig eller månedlig, lar maskinenes ytelsesrapport deg enkelt overvåke og dokumentere maskinenes ytelse i en definert tidsperiode. I et intuitivt og lettlest grensesnitt kan du sjekke maskinenes produktivitet dag for dag, samt generell info om driftstimer, drivstofforbruk og maskinaktivitet.

Sammenlign maskinaktiviteten med andre når det gjelder arbeidstid, drivstoff- og AdBlue-forbruk og motorbelastning for å overvåke arbeidet ditt og maskinene enkelt og effektivt.

Oversikt over de viktigste maskindataene – når og hvor du vil!

MF Connect gir deg informasjon om:

  • maskinens posisjon og kjørerute
  • Drivstofforbruk og AdBlue-nivå
  • hastighet og arbeidstid
  • Maskinens kapasitet 
  • feilmeldinger
  • kommende serviceintervaller


    Mer informasjon

Sjekk om maskinen din er klar for MF Connect.

Oppdag

MF Service

Komplett service for å øke kundenes fortjeneste og effektivitet. Ta kontakt med din lokale Massey Ferguson-forhandler for å sjekke tilgjengeligheten i ditt område.

Vilkår og betingelser som gjelder kan variere i henhold til marked eller land.

Finn din nærmeste forhandler;

Finn en forhandler