image alter

Med ditt första nyhetsbrev hälsar vi dig välkommen till Massey Fergusons värld.

Vi hälsar dig välkommen till Massey Fergusons värld med ditt allra första nyhetsbrev!

Upptäck mer om produkter och tjänster från Massey Fergusons och lär dig mer om hur vi kan hjälpa dig boosta framgången för din verksamhet. I denna första utgåva hittar du mer information om MF:s historia, fantastiska händelser och fakta, samt om MF:s produkter och tjänster som designats av dig för dig. 

Nyfiken på att få veta mer? Trevlig läsning!   

Önskar Team Massey Ferguson

 

Registrera dig för MF & YOU -nyhetsbrevet

Läs mer
image alter

Massey Ferguson MF 9S-serien vinner prestigefyllda Red Dot Design Award

Massey Ferguson, är ett världsomfattande varumärke inom AGCO (NYSE:AGCO) och är mycket stolta över att ha tilldelats en Red Dot Award: Product Design 2024 för sina flaggskeppstraktorer i MF 9S-serien. Den internationella juryn delar endast ut denna eftertraktade kvalitetsstämpel till produkter som har en enastående design. 

Läs mer
image alter

Massey Ferguson introducerar MF 9S – det nya okomplicerade och tillförlitliga flaggskeppet i S-seriens traktor

Massey Ferguson, ett världstäckande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO), tillkännager lanseringen av den nya MF 9S-serien, som omfattar sex modeller med motoreffekt från 285 hk till 425 hk. Alla har den innovativa Protec-U-designen och får mer kraft, komfort, kontroll och automatisering.

Läs mer
image alter

Massey Ferguson introducerar nya funktioner och tillval till sina tröskor för 2024

Massey Ferguson, ett världstäckande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO), introducerar en mängd nya funktioner och tillval för att öka prestandan och effektiviteten hos tröskorna i MF IDEAL-serien för säsongen 2024.

Läs mer
image alter

Ny Alpine rotorvändare och uppgradering av rotorbalk stärker Massey Ferguson’s vallskördemaskiner

Massey Ferguson, ett världstäckande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO), är glada att kunna meddela att det stärker sitt modellprogram av vallskördemaskiner med introduktionen av fyra nya modeller av Alpine rotorvändare tillsammans med uppgraderade rotorbalkar. Dessa ändringar kommer att införas till säsongen 2024.

Läs mer
image alter

Massey Fergusons nya showstrategi visas på Agritechnica

Massey Ferguson, ett världstäckande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO), är glada över att tillkännage den globala lanseringen av sitt nya flaggskepp, MF 9S-serien i monter B39, Hall 20 på lantbruksmässan Agritechnica i Hannover från den 12:e till 18:e november.

Läs mer
image alter

Massey Ferguson är med på Elmia Park 2023 !

Den 26-28 september 2023 befinner vi oss på Elmia Park.

I Hall B visar vi upp Massey Fergusons smidiga kompakttraktorer, så kom och träffa oss i monter B04:44. Se mer om Elmia Park på :

https://www.elmia.se/park

Läs mer

Hitta en återförsäljare