MF nyhetssida

Arkiv Håll mig informerad
image alter

MF 5S.145 Dyna-6 wins Tractor of Spain 2022 award in the 101-200hp category

Massey Ferguson, a worldwide brand of AGCO (NYSE:AGCO) is proud to announce its outstandingly versatile award-winning MF 5S.145 Dyna-6 received further recognition at a ceremony held at the Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (ETSIAAB) of the Universidad Politécnica of Madrid, where the Tractor of Spain 2022 awards took place on the 22nd of April.

Läs mer
image alter

Hur man får högkvalitativt foder under slåttern

Jessica Williamson, Grovfoderspecialist, AGCO

Processen att producera foder kan vara en utmaning. I kombination med behovet av idealiskt väder och skördetidpunkt vid planerat tillväxtstadium är det även en utmaning att bibehålla grödans näringsvärde medan den står oslagen på fältet under vallskördeperioden. 

Det finns vissa tillvägagångssätt som kan utföras under slåtterfasen för att bidra till att optimera foderkvaliteten och bevara de näringsämnen som finns i grödan.

Läs mer
image alter

Massey Ferguson MF 5S-serie vinner Red Dot Award: Product Design 2022

Massey Ferguson, är ett världsomfattande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO) och är stolta över att kunna meddela att den okomplicerade och tillförlitliga MF 5S-serien har mottagit det prestigefyllda Red Dot Award: Product Design 2022.

Läs mer
image alter

Massey Fergusons traktorserie MF 8S vinner Farm Machine 2022 award

Massey Ferguson, är ett världsomfattande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO) och är stolta över att kunna meddela att den slagkraftiga MF 8S är vinnare av Farm Machine Award 2022 för traktorer i kategorin 180 hk till 400 hk.

Läs mer
image alter

Massey Ferguson Area Sales manager North / Regionchef Norr

AGCO’s Massey Ferguson Division i Sverige, AGCO AB har nu en spännande position öppen som regionchef med tilldelat område i norr. Gå med i Massey Fergusons säljteam för att leverera extra ordinära resultat i hela vårt återförsäljarnätvärk. AGCO AB Massey Ferguson kontor är beläget i Uppsala, Sverige, och i den här positionen är det beräknat att ca 40% är kontorsbaserat, där resterande är fokus på återförsäljare och kundbesök.  

Läs mer

SMART Check en kostnadsfri kontroll för fullständig trygghet

Boka en kostnadsfri maskinkontroll redan idag, för en fullständig trygghet. Maskinkontrollen utförs fram till och med 31 mars 2022. Gäller på traktorer som är fem år eller äldre.

Läs mer

Massey Ferguson firar 175 år med en ny genuin och tydlig varumärkesidentitet.

Massey Ferguson är ett världsomfattande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO) och är stolta över att kunna presentera ett nytt utseende av ”Trippel Triangeln” samtidigt som det lanseras en helt ny identitet ’Born to Farm’ 2022 för att fira sitt 175-årsjubileum. 

Läs mer

Hitta en återförsäljare