Η Fuse είναι η κορυφαία παγκόσμια ανοιχτή πλατφόρμα για ψηφιακά αγροτικά προϊόντα που λειτουργεί από την AGCO Corp. 

Η Fuse υποστηρίζει τα προϊόντα του ομίλου AGCO και τα υποστηρίζει μετά την πώληση με μια περιεκτική και προσαρμόσιμη ψηφιακή λύση για τους ιδιοκτήτες, επιτρέποντας στους αγρότες να λαμβάνουν τις καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις για τα συμφέροντά τους και έτσι να μεγιστοποιούν τις αποδόσεις και την κερδοφορία.

Έξυπνα Γεωργικά Προϊόντα FUSE

Φύτευση

Ανάπτυξη

360° όλο τον χρόνο

Ο οδηγός σας για ένα επιτυχημένο μέλλον στη γεωργία

Η Fuse είναι η κορυφαία παγκόσμια ανοιχτή πλατφόρμα για ψηφιακά αγροτικά προϊόντα που λειτουργεί από την AGCO Corp.  Η Fuse υποστηρίζει τα προϊόντα του ομίλου AGCO και τα υποστηρίζει μετά την πώληση με μια περιεκτική και προσαρμόσιμη ψηφιακή λύση για τους ιδιοκτήτες, επιτρέποντας στους αγρότες να λαμβάνουν τις καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις για τα συμφέροντά τους και έτσι να μεγιστοποιούν τις αποδόσεις και την κερδοφορία.

Συγχρονισμένη Γεωργία Ακριβείας

Η Fuse εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα της δεν είναι συμβατά μόνο με μικτούς στόλους μηχανημάτων, αλλά και σε ολόκληρη την εκμετάλλευση. Πιστεύουμε σε αυτήν την ανοιχτή προσέγγιση καθώς θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα για τη γεωργία του μέλλοντος με τα καλύτερα ψηφιακά προϊόντα της αγοράς, ανεξάρτητα αν έχουν αναπτυχθεί από τη Fuse, σε συνεργασία με συνεργάτες ή προσφορές τρίτων.

Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα Fuse δίνουν στους αγρότες την ελευθερία και την ευελιξία να επιλέγουν μηχανήματα, να διαχειρίζονται αγροτικά προϊόντα και αγρονομικό λογισμικό, καθώς και πάροχους υπηρεσιών, για να δημιουργήσουν το τέλειο ψηφιακό οικοσύστημα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Εμείς στην Fuse, αυτό το ονομάζουμε πραγματική έξυπνη γεωργία.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο