Η Massey Ferguson φέρνει τις πιο καινοτόμες στρατηγικές εκδηλώσεων στο SIMA Show

Η Massey Ferguson, μια παγκόσμια επωνυμία της AGCO (NYSE:AGCO), είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει με υπερηφάνεια ότι, για πρώτη φορά, φέρνει το πλήρες MF eXperience Tour σε μια διεθνή έκθεση, καθώς και ότι θα βρίσκεται στο Hall 7 στην επερχόμενη έκθεση SIMA στο Παρίσι, από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου.

"Το 2018, η Massey Ferguson εισήγαγε μια καινοτόμο προσέγγιση σε εκθέσεις και εκδηλώσεις για να φέρει την πλήρη σειρά του εξοπλισμού και των υπηρεσιών MF πιο κοντά στους αγρότες και τους εργολάβους", εξηγεί ο Jérôme Aubrion, Διευθυντής Μάρκετινγκ Massey Ferguson, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

"Τώρα, για πρώτη φορά στη SIMA και σε οποιαδήποτε διεθνή έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν αυτή τη νέα στρατηγική στην πράξη. Εκτός από τη δυνατότητα να δουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, να συζητήσουν με τους MF eXperts και να χρησιμοποιήσουν τις διαδραστικές οθόνες στο εσωτερικό περίπτερό μας, οι προσκεκλημένοι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στον ειδικό εξωτερικό χώρο επίδειξης".

Ταυτόχρονα, για να γιορτάσει την 175η επέτειό της, η Massey Ferguson παρουσιάζει μια σειρά Limited Edition των γεωργικών ελκυστήρων της σειράς MF S. Προσαρμοσμένα στο εργοστάσιο στο Beauvais, διαθέτουν τις προδιαγραφές "Exclusive" της MF με ειδικό χρώμα που αποτελείται από ένα έντονο κόκκινο στο καπό και τα φτερά, με γκρι ρίγες που τοποθετούν το εμβληματικό "Little Grey Fergie" στο επίκεντρο του ξεχωριστού σχεδιασμού.

Στον ειδικά διαμορφωμένο για την επέτειο χώρο του περιπτέρου, στο Hall 7 (E047) υπάρχει όχι μόνο ένα "Little Grey Fergie", αλλά και το σύγχρονο αντίστοιχό του - μια έκδοση Limited Edition του κορυφαίου στην κατηγορία του MF 5S.145, εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο φορτωτή MF E-loader.

 

Βιώσιμο καπό

Εδώ παρουσιάζεται επίσης ένα άλλο παράδειγμα της καινοτομίας της Massey Ferguson - ένα βιώσιμο καπό MF 8S. Φτιαγμένο από λινάρι και φυσική ρητίνη και εύκολα ανακυκλώσιμο, η διαδικασία παραγωγής του έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 82%.

Το λινάρι καλλιεργείται σε απόσταση 150 χιλιομέτρων από το εργοστάσιο στο Beauvais, γεγονός που όχι μόνο μειώνει τις αποστάσεις μεταφοράς, αλλά δημιουργεί επίσης έναν ενάρετο κύκλο παραγωγής: δημιουργεί μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία για τους αγρότες, οι οποίοι καλλιεργούν ένα υποπροϊόν χρησιμοποιείται για την κατασκευή των τρακτέρ τους.

 

MF Born to Farm περιοχή

Το πιο πρόσφατο MF 8S.305 Dyna-VT, κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση SIMA στο χώρο MF Born to Farm του περιπτέρου. Εδώ, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της έκθεσης, ένας προσομοιωτής MF IDEALdrive προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε πώς είναι να χειρίζεστε μια θεριζοαλωνιστική μηχανή μόνο με joysticks.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την αποκλειστική ευκαιρία να οδηγήσουν εικονικά δύο νέα τρακτέρ που θα ενταχθούν στο στόλο της Massey Ferguson στο Farming Simulator.

Όσοι αναζητούν μια πιο ήρεμη εμπειρία έκθεσης μπορούν επίσης να καθίσουν, να πιουν έναν καφέ και να μιλήσουν με τους MF eXperts για τα τελευταία τρακτέρ, τα μηχανήματα, τη χρηματοδότηση και άλλες υπηρεσίες.

 

Το MF eXperience Tour έρχεται στη SIMA

Ένα δωρεάν λεωφορείο, το οποίο εκτελεί δρομολόγια κάθε δέκα λεπτά από την αίθουσα 7, συνδέει τον εσωτερικό χώρο με την περιοχή MF eXperience Tour που βρίσκεται στην αίθουσα 5B Ext 008. Εδώ, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν την πλήρη σειρά εξοπλισμού της Massey Ferguson, ενώ οι προσκεκλημένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα test drive στον αποκλειστικό χώρο επίδειξης.

Οι επισκέπτες, οι οποίοι έχουν έρθει με τους αντιπροσώπους τους και έχουν κλείσει μια θέση επίδειξης, θα μπορούν να καθίσουν πίσω από το τιμόνι μιας σειράς μηχανημάτων - συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων σειρών MF 8S, MF 6S, καθώς και ενός τρακτέρ MF 5711 M και ενός τηλεσκοπικού MF TH.8043.

Όλοι οι επισκέπτες που θα έρθουν στον στατικό χώρο MF eXperience Tour θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να μάθουν περισσότερα για τα τελευταία παρελκόμενα και εξοπλισμό της Massey Ferguson, ιδίως για τις νέες σειρές μηχανημάτων συγκομιδής αροτραίων, σανό και χορτονομής.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η θεριζοαλωνιστική μηχανή MF IDEALdrive 8T. Συνοδεύεται από την τελευταία μεγάλη τετραγωνική πρέσα MF 2234 XD και την πρέσα MF RB 4160 V Xtra, εξοπλισμένη με το πακέτο Exclusive.

Σε ένα MF 7S.180 είναι τοποθετημένο το εντυπωσιακό ταίριασμα της χλοοκοπτική μηχανή τύπου πεταλούδας MF DM 8612 TL και του MF DM 316 FQ-RC που τοποθετείται μπροστά. Με την ικανότητα να διαχειρίζεται την υψηλή απόδοση αυτού του συνδυασμού είναι η χορτοδετική μηχανή MF TD 1028 X TRC, πλάτους 10,2 m, η οποία παρά το μέγεθός της έχει χαμηλές απαιτήσεις ισχύος - όπως φαίνεται από τη σύζευξη με τον αποδοτικό ελκυστήρα MF 4710 M, ισχύος 100 hp.

Το ντεμπούτο του στην έκθεση SIMA κάνει επίσης η πρόσφατα παρουσιαζόμενη μικρή τετραγωνική πρέσα MF 1842S σε σειρά, υψηλής χωρητικότητας. Βασισμένο στη φήμη του κορυφαίου στην αγορά MF 1840, αυτό το μοντέλο βαρέως τύπου παρέχει τις εξαιρετικές επιδόσεις και τις μοναδικές αποδόσεις που απαιτούν οι μεγάλοι αγρότες και οι επαγγελματίες χρήστες.

Η τελευταία σειρά MF 3 Speciality Series της Massey Ferguson, που παρουσιάζεται επίσης για πρώτη φορά στη SIMA, είναι το MF 3SP.115. Με 120 ίππους είναι το πιο ισχυρό μοντέλο Specialised και, με ελαφρώς φαρδύτερο πλαίσιο και ευρύχωρη καμπίνα, έχει σχεδιαστεί για εργασία σε ανοιχτούς αμπελώνες.

Το MF 3SP είναι μόνο μία από τις έξι διαφορετικές εκδόσεις MF 3 Speciality που έχουν αναπτυχθεί για να ταιριάζουν ειδικά σε όλους τους εξειδικευμένους τομείς, όπως οι παραδοσιακοί αμπελώνες, οι οπωρώνες, το χαμηλό προφίλ και υπάρχει ακόμη και μια έκδοση Alpine για χρήση σε δύσκολα εδάφη.

Για όσους αναζητούν ένα ισχυρό και ευέλικτο τρακτέρ είναι το MF 1755 M, το οποίο εμφανίζεται εξοπλισμένο με φορτωτή.

Τέλος, η Trelleborg έρχεται μαζί με την Massey Ferguson για το SIMA MF eXperience ως ο ιδανικός τεχνικός συνεργάτης, δεσμευόμενος να παρέχει συμβουλές σχετικά με τη σωστή επιλογή ελαστικών, την πίεση και τις ρυθμίσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της πρόσφυσης, τη μείωση της συμπίεσης του εδάφους και τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει και στις δύο εταιρείες να συνεχίσουν να βρίσκουν καινοτόμους τρόπους για να βοηθήσουν τους πελάτες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους πιο αποτελεσματικά.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο