Julkaisutiedot

Julkaisija:
AGCO S.A.S., MF EME Sales & Marketing

Johtaja ja toimittaja:
Thierry Lhotte  

Osoite:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, France
Puhelinnumero: +33 3 44 11 33 33
Faksinumero: +33 3 44 11 39 17
EMail: info@masseyferguson.com


Postiosoite:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, France
Päätoimipaikka: 41 Avenue Blaise Pascal, 60000 Beauvais
Hallitus tai hallintoneuvoston puheenjohtaja: Thierry Lhotte, AGCO SAS:n puheenjohtaja
VAT-ID: FR 73 317 358 380Oikeudellista tietoa
Arvostamme verkkosivuston käyttöäsi ja kiinnostustasi tuotteitamme kohtaan.


Aineeton omaisuus
Kaikki oikeudet pidätetään. Ellei toisin mainita, kaikki tavaramerkit, nimikyltit, yhtiöiden logot ja tunnukset, jotka on jäljennetty tälle verkkosivustolle, on suojattu AGCOlle tavaramerkkilain nojalla. Verkkosivuston tekstit, kuvat, grafiikat, äänet, animaatiot, videot ja niiden asettelu verkkosivustolla on suojattu tekijänoikeuksien nojalla. Siksi verkkosivustoa ei saa ladata, jäljentää eikä levittää kokonaan eikä osittain. Sallittua on tekninen jäljentäminen selailua varten ja jäljentäminen yksityiskäyttöön. Kaikki muu verkkosivuston aineiston käyttö tai AGCOn suojaamien tavaramerkkien edellyttää AGCOn etukäteen myöntämän kirjallisen suostumuksen.


Vastuuvapauslauseke
Verkkosivusto on laadittu äärimmäisen huolellisesti. Siitä huolimatta AGCO ei voi taata sivuston tietojen virheettömyyttä. Oikeus muutoksiin pidätetään. Velvollisuutta verkkosivuston käytöstä suoraan tai välillisesti aiheutuvien vahinkojen korvaamiseen ei ole, elleivät ne johdu AGCOn tahallisesta toiminnasta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Jos verkkosivustolla viitataan kolmannen osapuolen verkkosivustoon, AGCOlla ei ole vastuuta linkitettyjen internetsivustojen aineistosta eikä AGCO ole korvausvelvollinen vahingoista, jotka mahdollisesti aiheutuvat kyseisistä aineistoista. Kaikki linkit ovat ulkoisia linkkejä, ja ne tarjotaan sivuston käyttäjille ainoastaan oppaana. Emme näin ollen tarkasta niiden sisältöä. Linkit ovat niihin liittyvän kolmannen osapuolen vastuulla.

Myynti