Tietoa missä ja milloin tahansa sitä tarvitsetkaan

MF Connect on Massey Fergusonin lähes reaaliaikainen konekannan etähallintaratkaisu, joka tukee päätöksentekoa. Konetietojen avulla voi tehdä parempia logistiikkaa koskevia liiketoimintapäätöksiä.

MF Connect on saatavilla vakiona 5 vuoden lisenssillä  MF IDEALiin ja kaikkiin Massey Fergusonin 6-sylinterisiin traktoreihin.

Koneiden tietojen keruu mistä tahansa

MF Connect on keskeinen telemetriaratkaisu, joka auttaa hallitsemaan MF-konekantaa. MF Connect kerää ja arvioi konetietoja, jotta viljelijät ja urakoitsijat voivat seurata, analysoida ja optimoida koneiden kuntoa ja käyttöä ja työskentelyn tehokkuutta ja minimoida keskeytykset. Mobiilidatayhteyden ansiosta konetiedot ovat käytettävissä missä tahansa – toimiston tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Geoaitauksella voit parantaa logistiikan hallintaa. Saat ilmoituksia älylaitteeseen, kun koneesi lähtevät tai saapuvat aiemmin määritellyille alueille. Sinulle ilmoitetaan myös epätavallisesta koneen toiminnasta.

 

MF Connectilla voit yhteistyössä MF-jälleenmyyjän kanssa pitää koneesi optimaalisessa kunnossa ja pidentää käytettävyysaikaa varmistamalla, että koneesi ovat tarpeen tullen valmiita töihin. Huoltoilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla koneen tilasta ja auttavat ajoittamaan huollot rauhalliselle kaudelle.

Uusi MF Connect -koneen suorituskyvyn raportointi hyötyy älykkäistä koneen säädöistä

Pääset helposti käsiksi koneen suorituskyvyn tärkeimpiin kohtiin uuden MF Connect -suorituskykyraportin avulla. Päivittäin, viikoittain tai kuukausittain luotu koneen suorituskykyraportti antaa sinun seurata ja dokumentoida koneen suorituskykyä helposti tietyn ajanjakson aikana. Intuitiivisella ja helposti luettavalla käyttöliittymällä voit tarkistaa kalustosi tuottavuuden edistymisen päivästä toiseen sekä lisäksi seurata yleisesti käyttötunteja, polttoaineen kulutusta ja koneen toimintaa.

Vertaa koneen toimintaa muihin työajan, polttoaineen ja AdBluen kulutuksen sekä moottorin kuormituksen suhteen, jotta voit seurata työtäsi ja kalustoasi helposti ja tehokkaasti.

Koneen tärkeimpien tietojen yleiskatsaus – missä ja milloin tahansa!

MF Connect kertoo seuraavista:

  • Sijainti ja reitit
  • Polttoaineenkulutus ja Adblue-taso
  • Nopeus ja työskentelyaika
  • Koneen kapasiteetti 
  • Virheilmoitukset
  • Tulevat huoltovälit


    Lisätietoa

Tarkista, onko koneesi MF Connect -yhteensopiva.

Tutustu

MF Service

Asiakkaidemme liiketulosta ja tehokkuutta lisäävä palveluyhdistelmä. Voit tiedustella saatavuutta alueellasi lähimmältä Massey Ferguson -jälleenmyyjältä.

Ehdot voivat vaihdella talousalueittain tai maittain.

Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi täältä: 

Myynti