MF 5S -sarjan traktorit ovat voittaneet arvostetun Red Dot Award: tuotesuunnittelu 2022-palkinnon!

Massey Ferguson, AGCO:n maailmanlaajuinen tuotemerkillä, on ilo ilmoittaa, että sen suoraviivainen ja luotettava MF 5S -sarja on saanut arvostetun Red Dot -palkinnon: Product Design 2022.

Kansainvälinen raati, joka koostuu ammattilaisista eri puolilta maailmaa, arvioi MF 5S:n suunnittelun laadun ja innovaatiotason perusteella, ja se seuraa MF 8S:ää, joka sai saman arvostetun palkinnon vuonna 2021. ""Red Dot" on palkinto, joka tunnustaa korkean design-laadun. Voittajana selviytyminen näin vahvasta osallistujajoukosta on osoitus tuotteen poikkeuksellisesta laadusta”, sanoivat palkinnon osoittaneet tuomarit.

"Meillä on kunnia vastaanottaa tämä Red Dot -palkinto", sanoo Thierry Lhotte, Massey Fergusonin Euroopan ja Lähi-idän varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja. " MF 5S sarjan julkaisusta lähtien on sarja nopeasti ansainnut erinomaisen maineen luokkansa parhaana meijeri- ja karjataloustraktorina. Upea "kaikinpuolinen" – MF 5S on suunniteltu ja valmistettu käsittelemään monenlaisia tehtäviä helposti ja mukavasti.

”Tämä palkinto selkeästi näyttää 5S-sarjan erinomaisen suunnittelun, kera kapean, jyrkkänokkaisen konepellin, joka tarjoaa erinomaisen näkyvyyden. Suoraviivaisen ja luotettavan toiminnan lisäksi se tarjoaa alansa johtavan, 4 metrin kääntösäteen ja monia muita käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka takaavat vertaansa vailla olevan monipuolisuuden", hän lisää.

"MF 5S on todellakin "syntynyt maatilalle". Se on arvokas seuraaja ikoniselle jyrkkänokkaiselle traktoriperheelle – esimerkkinä vuodelta 1993 peräisin oleva kuuluisa MF 3000. Arvostetun Red Dot Award -palkinnon voittaminen: Product Design 2022 näyttää kuinka Massey Ferguson asettaa korkean standardin tässä tärkeässä segmentissä”, jatkaa Jérôme Aubrion, markkinointijohtaja Massey Ferguson, Eurooppa ja Lähi-idä.

"MF 5S- sarja yhdistää kompaktit mitat sekä erinomaisen suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden peltoviljelyssä. Nämä traktorit ovat todellisia monikäyttöisiä työhevosia, valikoima tarjoaa oikean tehon ja tekniset tiedot kaikkiin olosuhteisiin. Nämä modernit traktorit tarjoavat myös suoraviivaista käyttöä ja parannettuja ominaisuuksia alhaisilla omistamiskustannuksilla”, hän päättää.

 


Korkeaa suorituskykyä niin pihalla, kuin pellolla

MF 5S -sarja sisältää viisi mallia, tehoskaalana 105-145 hv. Kaikissa malleissa on Exclusive-, Efficient-, Panoramic- tai Essential-määritykset, jotka tarjoavat valikoiman suorituskykyä parantavia ominaisuuksia kaikentyyppisiin tiloihin ja sovelluksiin.

Voimaa kaikille tarjoaa uusin AGCO Power 4,4-litrainen, nelisylinterinen moottori, joka täyttää viimeisimmät Stage V -päästömääräykset ainutlaatuisella All in One SCR -tekniikalla, joka on suunniteltu koko traktorin käyttöikään.

Myynti