Massey Fergusonin Beauvais’n traktoritehdas juhlistaa 1 000 000:nen traktorin valmistumista.

Beauvais, kesäkuuta, 14. Massey Ferguson, AGCO:n maailmanlaajuinen tuotemerkki (NYSE:AGCO), ilmoittaa ylpeänä Beauvaisin tehtaansa (Ranska), on valmistanut juuri 1 000 000:nen traktorinsa. Tämä on toinen merkittävä virstanpylväs, sillä brändi juhlii vuonna 2022 175-vuotista historiaa. MF-brändi on valmistanut traktoreita Beauvaisissa 20. marraskuuta 1960 lähtien.

Tämän virstanpylvään kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa Thierry Lhotte, varapuheenjohtaja ja toimitusjohtaja Massey Ferguson EAME ja AGCO:n presidentti Ranskassa, korosti: "Meidän Beauvais, Massey Fergusonin globaali kotimme on kasvanut jatkuvasti viimeisten 62 vuoden aikana, työskentelemällä viljelijöiden kanssa ja heidän puolestaan. Kaikkien työntekijöidemme puolesta haluan kiittää asiakkaitamme heidän ikuisesta luottamuksestaan. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että heitä edustaa tänään tämän upouuden MF 8S.305 Dyna-VT, 1 000 000. Beauvaisissa valmistetun traktorin omistaja Thierry Aubrée, peltokasvattaja ja urakoitsija La Chapelle des Fougeretzin kylässä. Bretagnessa, Ranskassa ja hänen paikallinen jälleenmyyjänsä Hervé Motoculture”

Herra Aubrée selitti, mitä hän valitsi MF:n uuteen traktoriinsa: "Olen intohimoinen uusista teknologioista, kuten RTK-ohjauksesta, maaperän suojeluun ja kestäviin viljelykäytäntöihin keskittyvästä osien ohjauksesta. MF 8S huokuu tätä nykyaikaisuutta tehokkaan moottorin, tasaisen vaihteiston, omaten täydellisen akselivälin sekä näkyvyyden, ohjaamon mukavuuden ja tarkkuusviljelyn liitettävyyden ansiosta. Käyttäessäni koko MF-kalustoa, jossa on 4 traktoria, 3 puimuria, 2 isoa paalainta ja 1 kurotin, löysin MF-jälleenmyyjäni kanssa loistavan kumppanuuden, joka perustuu yhteiseen luottamukseen. ”

”Olemme tiimini kanssa erittäin onnellisia edustaessamme koko MF-jälleenmyyjäverkostoa luovuttaessamme Mr. Aubréelle tämän 1 000 000:nen traktorin Beauvais Factoryn tehtaalta. Tämä on yhden elämän hetki, koska Beauvaisista on vain yksi 1 000 000. traktori, ja toivomme herra Aubréelle pitkiä ja tuottavia työtunteja", sanoi Jérome Mazière, toimitusjohtaja Hervé Motoculture, Massey Ferguson -jälleenmyyjän palvelualueet Côtes d'Armorissa. ja Ille-et-Villainen Bretagnen alueella Ranskassa. "Olemme äärimmäisen ylpeitä tästä 40:nen vuoden yhteistyöstä Massey Fergusonin kanssa ja kiitollisia asiakkaamme saamasta erinomaisesta vastaanotosta sekä mahdollisuudesta nähdä, kuinka Beauvais'n toimipiste jatkoi uusien toimintojensa käyttöönottoa vaikuttavalla tahdilla kuluneista kahdesta vuodesta huolimatta. haastavia vuosia. Tämä tukee viljelijöidemme tarpeita", lisäsi Jérôme Mazière.

 

 

 

Juhlistamme sitoutuneiden työntekijöiden 62-vuotista tuotantoa Beauvaisissa.

Boussad Bouaouli, varatoimitusjohtaja Manufacturing Beauvais korosti työntekijöiden sitoutumista Beauvais MF Campus -kehitykseen: "Vuodesta 1960 lähtien on aina ollut ihmisiä, jotka ovat pitäneet työmaan liikkeessä, aina oikean maanviljelijän keskittyessä vastaamaan ajan haasteisiin ja ennen kaikkea: kaikki katsoneet selkeästi tulevaisuuteen."

Kaikki alkoi MF 825:stä vuonna 1960. Siitä lähtien toimipaikka kasvoi jatkuvasti ja tuotettiin jatkuvasti ikonisia, innovatiivisia traktoreita, kuten MF 3000 -sarja vuonna 1986, ensimmäinen traktori, jossa on integroitu elektroniikka, MF 8600 vuonna 2008, joka esitteli tehokkaan tehokonseptin, joka vähentää ympäristövaikutuksia, koska SCR-tekniikkaa käytettiin ensimmäistä kertaa ag-koneessa, ja vuonna 2020 uusi MF 8S, jonka palkittu Protect-U-konseptiilla, jonka ohjaamon ja moottorin asennuksen välissä on 24 cm:n rako, mikä vähentää lämpöä, melua ja tärinää välittymistä ohjaamoon ja parantavat jäähdytystä ja suorituskykyä. Se sai Vuoden Traktori 2021-, Red Dot: Product Design 2021- ja Farm Machine 2022 -palkinnot.

“As we handover this 1,000,000th tractor, we are about to unify our sites into one single 54 ha MF Campus with all our departments under one roof : Manufacturing, Engineering, Purchasing, Customer Support, Parts, Sales & Marketing, Product Management, Finance, Legal and HR”, added Thierry Lhotte.”This offers high flexibility, and the unique experience, skills and commitment of the people who work here. They are the driving force behind everything that happens and this 1,000,000th tractor milestone is our 2,500 employee’s success, including our GIMA transmissions’ Joint Venture.”

”Juuremme ovat olleet Beauvaisissa nyt 62 vuotta. Tämä tehdas, joka on nimetty Vuoden tehtaaksi 2016, on nykyaikamme lähtökohta, ja uusi MF Campus asettaa tulevaisuutemme ja uudet standardimme”, Boussad Bouaouli sanoi. "Vuodesta 2010 lähtien on johdettu syvään muutokseen Lean Manufacturingin käyttöönoton myötä, mikä vaikutti laadun parantumiseen ja vastaamme paremmin asiakkaidemme kasvavaan kysyntään. Vuonna 2013 aloitimme tehtaan laajennusohjelmamme Beauvais 2 -ohjaamon kokoonpanolinjan käynnistämisellä ja nopeutimme vuoden 2019 uudelleenintegrointitoimintoja vertikaalisen integraation kautta. Se alkoi Logistiikkakeskuksestamme ja vuonna 2020 käynnistetyistä edistyneistä toiminnoista. Näitä ovat muun muassa traktorin räätälöintityöpaja, jonka avulla omistajat voivat räätälöidä traktorit tarpeidensa mukaan, sekä 3D-tulostusta käyttävien pienten osien ja prototyyppien lisätuotantolaitos. Kehitimme myös omaa hydraulikomponenttien tuotantoa (1 340 osareferenssiä) sekä vaihteiston kunnostusta, kaikkien traktoriemme tarrojen painamista (300 referenssiä) ja hiljattain lanseerasimme uuden polttoaineemme ja AdBlue® -yksikön tuotantoa. säiliöt: 4 referenssiä tällä hetkellä, ja edelleen nousemassa saavuttaakseen lopullisen tavoitteen toimittaa säiliöitä kaikkiin AGCO-tiloihin Euroopassa. Jopa 100 traktoria voidaan valmistaa ja toimittaa joka päivä jälleenmyyjillemme, joista 80 % viedään yli 70 maahan. Tuotamme sarjoja malleista MF 4700 M, MF 5700M, MF 5S, MF 6S, MF 7S, MF 8S ja MF 8700 S. Kaikki tehot 75 - 405 hv ja kaikenlaiset vaihteistot."

"Kun luovutamme tämän 1 000 000:nen traktorin, aiomme yhdistää toimipisteemme yhdeksi 54 hehtaarin suuruiseksi MF-kampukseksi, jossa on kaikki osastomme saman katon alla: valmistus, suunnittelu, osto, asiakastuki, osat, myynti ja markkinointi, tuotehallinta, rahoitus, lakiasiat ja HR”, Thierry Lhotte lisäsi. Nämä ovat kaiken tapahtuvan liikkeellepaneva voima, ja tämä 1 000 000:nen traktorin virstanpylväs on 2 500 työntekijämme menestys, mukaan lukien GIMA-vaihteistomme yhteisyritys."

MF Campus jatkaa uusien toimintojen kehittämistä, työntekijöidensä huipputyöolojen kehittämistä ja ennen kaikkea uusien tuotteiden kehittämistä ja lanseerausta tulevina kuukausina. "Tämä pitää Beauvais MF Campuksen kilpailukykyisenä ja varmistaa, että se pysyy maanviljelijöille keskittyneenä paikkana, joka on ankkuroitu Beauvais Cityyn ja toimii kestävällä tavalla paikallisia ja maailmanlaajuisia yhteisöjä kohtaan", lisäsi Thierry Lhotte.

Caroline Cayeux, Beauvaisin pormestari korostaa, että MF-kampus on jatkanut kehitystä rinnakkain sitä ympäröivän liike- ja asuinalueen kanssa ja on edelleen kaupungin tärkein työllistäjä: "Beauvais Massey Fergusonin tehtaalla on ollut merkittävä rooli Massey Fergusonin menestystarina, joka kattaa 62 vuotta Beauvaisissa. Kuten koko Beauvais-yhteisö, olen iloinen siitä, että AGCO aikoo kehittää edelleen Massey Fergusonin maailmanlaajuista kotiaan Beauvaisissa innovatiivisella ja kestävällä tavalla osana paikallista kaupunkikehitystämme ja edistää kestävää muutosta ja innovaatiota kohti hiilijalanjäljen vähentämistä ja digitalisaatiota. Tämä on vahva sitoutuminen Beauvais'n alueelle toimipaikkana sekä uusien työpaikkojen turvaamiseen ja luomiseen kaupungillemme pitkällä aikavälillä. Vilpittömät onnitteluni MF-tiimille 1 000 000:nnesta Beauvaisissa valmistetusta traktorista ja seuraavasta tulevista miljoonasta"

 

Tutustu Beauvaisin tehtaaseen

Myynti