Alle Massey Ferguson forhandlere fører ikke bare originale AGCO Parts reservedele, men også et meget stort udvalg af alle de EKSTRA supplerende produkter, der er så vigtige for din virksomhed. Vi ved, at du besøger din forhandler regelmæssigt, så det er praktisk for dig at kunne få det, du ønsker, på én gang – en slags one-stop-shop til alle dine landbrugsbehov. Vores brede sortiment omfatter batterier, smøremidler, afgrødeindpakning, maling, værktøj, sædeovertræk og audioudstyr – blot for at nævne nogle få eksempler.

Produkter til afgrødeindpakning

Hos Massey Ferguson forstår vi landmændenes arbejdsbyrde, og vores ballepressere kan håndtere udfordringen. Vi går ikke på kompromis med pålideligheden eller effektiviteten, så du ikke spilder din tid under ballepresningen. Vi undersøger alle detaljer, der påvirker ballepresserydeevnen, herunder produkter til afgrødeindpakning.

Wrap og bindegarn af god kvalitet er helt afgørende for en succesfuld ballepresning. Det garanterer, at ballen er sikker til transport, opbevaring og brug. Vores udvalg af produkter til afgrødeindpakning er designet specielt til at levere de bedste resultater med vores ballepressere, så du ikke behøver at gå på kompromis.

Download brochuren

MF værkstedsvogne

De fås i to udgaver:
MASSEY FERGUSON Efficient-værkstedsvogn fyldt med 412 stykker værktøj
MASSEY FERGUSON Exclusive-værkstedsvogn fyldt med 710 stykker værktøj

Download brochuren

Merchandise

Den officielle Massey Ferguson merchandisebutik har noget for enhver med et stort udvalg af arbejdstøj til MF førere, fritidstøj til udendørsbrug, børnetøj, babytøj og legetøj, samleobjekter og gaver til MF fans overalt.

Få mere at vide

Find en forhandler