Et bredt udvalg af fabriksmonteret udstyr

Massey Ferguson stræber efter at levere produkter og tjenester, der tilfredsstiller enhver kundes behov. Vi ved også, at hver landmand har forskellige behov, og derfor har vi introduceret MF By You, der tilbyder et bredt udvalg af fabriksmonteret udstyr designet til at sætte traktorejere i stand til at øge produktiviteten og komforten, øge ydeevnen og forbedre driften.

Det omfattende program omfatter bl.a. det nye Central Tire Inflation System, stort udvalg af fælge, dæk og mange andre produkter, der sikrer at dette er den helt rigtige traktor, der passer til landmandens behov og ønsker.

Alle ændringer og tilføjelser er installeret af specialuddannede ingeniører, og det udførte arbejde er i overensstemmelse med lovbestemte forskrifter og homologeringskrav. De overholder også de samme strenge kvalitetsstandarder fastsat af fabrikken og er dækket af den samme MF-reklamationsret.

Oplev konceptet

Hvordan du kan omsætte dine krav til virkelighed

Center for kundetilpasning: stedet, hvor dine tilpasningsprojekter kommer til live.

Baseret på vores MF-fabrik i Beauvais (Frankrig), strækker dette område sig til næsten 1000m² og har 10 rum udstyret med alle de nødvendige værktøjer til at skabe dit skræddersyede MF-produkt.

 

Find en forhandler