U vertrouwt op uw Massey Ferguson.

Voor uw Massey Ferguson geldt, dat de keuze voor originele onderdelen en service eigenlijk de enige keuze is. En moet het uitgebreide aanbod van kwaliteitsproducten en topservice van uw Massey Ferguson-dealer, is er geen reden meer om voor minder dan origineel te gaan!

SERVICE EN VERLENGDE GARANTIE

SERVICE EN VERLENGDE GARANTIE

MF Care is voor u een manier om uw kosten te bepalen op het moment dat u uw Massey Ferguson machine aanschaft, en u te verzekeren van optimale prestaties, efficiëntie en een maximale restwaarde van uw machine. Onze MF Care-serviceoplossingen kunnen worden aangepast aan uw financiële wensen en bedrijfsuren.

Meer lezen

Unieke service

Your Massey Ferguson dealer kan een visuele inspectie voor u uitvoeren en indien nodig een offerte uitbrengen voor een tussentijdse of grote beurt.

Een onderhoudsbeurt is meer dan olie verversen en een filter vervangen. Iedere onderhoudsbeurt omvat een volledig rapport van alle storingen en de staat van de machine ten aanzien van remmen, koppeling, besturing, motor, koelsysteem, brandstofsysteem en elektrisch systeem. Als u de machine naar de dealer brengt, bent u verzekerd van de nieuwste software-updates en kalibraties. Zo blijft uw machine in topconditie.

Onderhoud aan oudere machine

Als de laatste onderhoudsbeurt al een tijdje geleden was, kan uw Massey Ferguson dealer een visuele inspectie uitvoeren en indien nodig een offerte uitbrengen voor een tussentijdse of grote onderhoudsbeurt.

Iedere onderhoudsbeurt omvat een volledig rapport van alle storingen en de staat van de machine ten aanzien van remmen, koppeling, besturing, motor, koelsysteem, brandstofsysteem en elektrisch systeem. De visuele controle en de rapporten van de storingen en staat van de machine helpen u betere beslissingen te nemen over het onderhoud aan uw oudere machine.

Onderhoud buiten het seizoen

De technici van Massey Ferguson zijn niet geschikt voor allerlei kluswerk. Ze zijn meesters op één gebied. Een inspectie buiten het seizoen betekent: 

  • Een vrijblijvend, volledig rapport van alle storingen en de staat van de machine
  • Minimale achteruitgang van de machine tijdens de winterstalling
  • Vermindering van het risico op dure, tijdrovende uitval
  • Een snellere start in het nieuwe seizoen
  • Optimale efficiëntie van de machine
  • Minimale verliezen van gewassen

Dus is het seizoen voorbij en gaat u uw machine in de stalling zetten, neem dan contact op met uw Massey Ferguson Dealer om een afspraak te maken voor inspectie buiten het seizoen.

Dealer zoeken