image alter

Klasseførende rundballepresser fra Massey Ferguson

Brian Jørgensen driver maskinstation ved Videbæk og er ikke et sekund i tvivl om, at han har købt en meget driftssikker rundballepresser, der presser masser af baller i høj kvalitet.

Læs mere
image alter

MF Nyt, nr. 1 2020 – ude nu!

MF Nyt 2020 er online nu! Læs bla. om den nye MF 8S serie og meget mere...

Læs mere
image alter

Moderne, enkel & pålidelig - Ny MF 4700 M-traktorer leverer værdi for pengene!

Massey Ferguson, et verdensomspændende mærke af AGCO (NYSE: AGCO), er stolt af at annoncere introduktionen af sin nye MF 4700 M-serie, der inkluderer tre nye modeller fra 82 hk til 100 hk og alle kommer med muligheden for en helt ny Dyna-2, 24 x 24 Powershift transmission.

Læs mere
image alter

MF to restart production in Beauvais

Massey Ferguson, a worldwide brand of AGCO (NYSE:AGCO), announces that it has implemented reinforced health measures and manufacturing processes for a safe and sustainable restart of production at its Beauvais facility April, 27th.

Læs mere
image alter

MF uses 3D printing to supply full face shields to local medical staff

Massey Ferguson, et verdensomspændende mærke under AGCO, er stolte over at kunne meddele, at vil man bruge sin 3D-printerkapacitet til at donere ansigtsvisirer i fuld størrelse til det lokale medicinske sundhedspersonale, som yder en heroisk indsats på at redde liv under coronavirus pandemien.

Læs mere
image alter

AGCO-MF opdatering om support til kunder, forhandlere og ansatte, i forbindelse med Covid-19

Massey Ferguson, et verdensomspændende mærke under AGCO (NYSE:AGCO), meddeler at i henhold til virksomheds- og ansvarlighedsreglerne for beskyttelse af medarbejdernes sundhed og sikkerhed kombineret med en forventet mangel på varer fra leverandører, er det besluttet at indstille produktionen på Beauvais traktorfabrikken gældende fra den 17. marts.

Læs mere
image alter

Massey Ferguson MF 3709 AL vinder årets traktor “Best of Specialised” 2020 finalepris

Massey Ferguson, et verdensomspændende mærke under of AGCO (NYSE:AGCO), er stolt over at kunne modtage en plads i finalen med sin 95hk, MF 3709 AL i årets traktor 2020 ‘Best of Specialised’ kategorien ved en speciel ceremoni på Agritechnica udstillingen i Tyskland den 10. november.

Læs mere

Find en forhandler