AGCO este cea mai mare companie de utilaje agricole din lume.

Ne mândrim cu faptul că deținem cunoștințele, experiența și infrastructura necesare pentru a putea oferi o asistență de service post-vânzare de talie mondială pentru clienții noștri și utilajele lor.

Asistenţa producătorului

AGCO Harvest Promise

Ca o demonstrație a angajamentului nostru de a furniza un serviciu excepțional post-vânzare, AGCO derulează programul AGCO Harvest Promise din 2014. Ne face plăcere să anunțăm că începând din 2016, ne-am luat angajamentul de a oferi programul AGCO Harvest Promise pentru primii 3 ani după înregistrarea garanției.

Programul nostru unic AGCO Harvest Promise este angajamentul nostru față de dvs. prin care, în situația excepțională în care nu vă putem furniza piesele în 24 de ore, AGCO va plăti un prestator de servicii care să intervină și să vă recolteze culturile până când vă veți putea relua activitatea.

Această asigurare a programului AGCO a fost adăugată la gama excelentă de servicii, produse și garanții disponibile deja prin programul de asistență post-vânzare AGCO lider în industrie. AGCO face investiții importante pentru a oferi acest serviciul excepțional post-vânzare. Toate acestea sunt motivate de un singur obiectiv – să puteți recolta atunci când cultura dvs. este gata de recoltat. Fără compromisuri.

Programul este disponibil pe anumite piețe selectate pentru utilajele actuale specificate de recoltare a producției.

*Dealerul dvs. vă poate informa care piese sunt clasificate de AGCO ca fiind „critice”. **48 ore pentru insule în ocean.  ***Se aplică sume maxime de rambursare. Pentru mai multe informații, contactați dealerul dvs. MF.

Găsiți un dealer