Bazați-vă pe experți!

Colaborăm cu dealerii AGCO pentru a oferi o gamă impresionantă de pachete personalizate de service și întreținere, care să vină în întâmpinarea nevoilor dvs. Fie că este vorba despre o singură operațiune de service, pre-sezon sau post-sezon, un pachet de service pe bază de contract sau o garanție extinsă, vă puteți baza pe dealerul dvs. AGCO. Acesta deține cunoștințele, expertiza și echipamentele necesare pentru optimiza timpii de funcționare pentru utilajul dvs.

AGCO Service

Oferind asistență la fermă sau la dealership, AGCO Services este modalitatea prin care clienții își mențin utilajele în funcțiune la performanțe maxime. AGCO și rețeaua sa globală de dealeri investesc continuu în instruire, instrumente și expertiză, pentru a vă putea oferi service și întreținere la nivel de lider în industrie. Când vine vorba de Massey Ferguson, bazați-vă pe experți.
Opțiuni de service

Opțiuni de service

Protejați-vă investiția în Massey Ferguson cu un service lider în industrie și un contract de garanție. Soluțiile de service MF Care de la dealerul Massey Ferguson asigură un nivel maxim al timpului de funcționare și al performanțelor utilajului dvs.

MF Always Running

MF Always Running

MF Always Running este un serviciu exclusiv de flotă cu tractoare de curtoazie de la Massey Ferguson, care stabilește standarde noi în materie de asistență pentru clienți. Oferind un tractor de schimb provizoriu, asigură faptul că proprietarii își pot continua lucrul cu întreruperi minime pentru operațiuni.

Asistență AGCO

Asistență AGCO

Când investiți într-un utilaj Massey Ferguson, sunteți susținut de AGCO, cea mai mare companie de utilaje agricole din lume. Ne mândrim cu faptul că deținem cunoștințele, experiența și infrastructura necesare pentru a putea oferi o asistență de service post-vânzare de talie mondială

Asistență din partea dealerului

Asistență din partea dealerului

Protejați-vă investiția în Massey Ferguson și lăsați-vă utilajul pe mâna experților; dealerul dvs. Massey Ferguson.

Documentație tehnică

Documentație tehnică

Site-ul web RMI pus la dispoziție de către AGCO oferă operatorilor independenți acces la Informațiile de reparație și întreținere ale AGCO.

MF Care

MF Care

MF Care reprezintă o modalitate de a vă fixa costurile în momentul achiziționării utilajului Massey Ferguson, de a asigura performanțe optime, de a garanta eficiența și de a maximiza valoarea reziduală a utilajului dvs. Soluțiile noastre de service MF Care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu

De ce să alegeți rețeaua de dealeri MF?

SERVICE ŞI GARANŢIE EXTINSĂ

SERVICE ŞI GARANŢIE EXTINSĂ

MF Care reprezintă o modalitate de a vă fixa costurile în momentul achiziționării utilajului Massey Ferguson, de a asigura performanțe optime, de a garanta eficiența și de a maximiza valoarea reziduală a utilajului dvs. Soluțiile noastre de service MF Care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu cerințele dvs. privind plata și programul de lucru.

Aflați mai multe

Găsiți un dealer