Massey Ferguson, Born to Farm Dijital Lansman Etkinliğinde 7 yeni Akıllı Makine ve Hizmeti pazara sundu

AGCO'nun dünya çapında bir markası olan Massey Ferguson, dünyanın dört bir yanında genlerinde çiftçilik olan herkesle birlikte bir çiftçilik kutlaması olan "Born to Farm" etkinliğinde bu kadar çok izleyiciyi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Esasen yoruldukları için değil, işlerini bitirdikleri için duranlar. Çiftçilerle birlikte ve yine çiftçiler için tasarlanmış ve üretilmiş olan 7 adet yeni Doğan Zirai Akıllı Makineyi ve Dijital Hizmeti sunduğumuz için Massey Ferguson için çok özel bir gün.

Massey Ferguson Avrupa ve Orta Doğu Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Thierry Lhotte, “Massey Ferguson her zaman çiftçiler ve bayiler gibi diğer aile girişimcilerine yardım etme konusunda tutkulu bir aile şirketi olmuştur” dedi.

Lhotte, “Born to Farm, dünyaya diğer birçok işle karşılaştırıldığında güçlü bir anlam ifade eden bir şey getiriyor: artan nüfus için sürdürülebilir ve kaliteli gıda üretimine katkıda bulunmak” diye ekledi.

 

Massey Ferguson'un Born to Farm Etkinliği sırasında tanıtılan yeni Akıllı Makineleri ve Dijital Hizmetleri:

  • Yeni MF 6S, kompakt, hafif ve manevra kabiliyeti yüksek, EPM'li ve 135 ila 200 hp arasında güç sunan üstün, çok yönlü 4 silindirli traktörlerdir. Lütfen ilgili basın bültenine bakın;
  • Yeni MF 7S – Kararlı, Güçlü, Hassas ve Güvenilir – EPM ile 155 ila 220 hp arası güce sahip 6 silindirli traktörler – Lütfen ilgili basın bültenine bakın;
  • Yeni MF 8S – şimdi yeni Dyna-VT şanzımanın eklenmesiyle 305 hp'ye çıkıyor, En Yüksek Güç/ağırlık oranı, – Lütfen ilgili basın bültenine bakın;
  • Yeni MF TH teleskopik yükleyici serisi – Hassasiyet, Ergonomi ve Konfor – 21 Haziran'da basına tanıtıldı;
  • Yeni MF E-Loader özelliği – yükleme verimliliğini, hassaslığını, üretkenliği ve güvenliği artırmaya yardımcı olan yeni bir otomatik kontrol işlevi - lütfen ilgili basın bültenine bakın;
  • Çiftçiliğin sürdürülebilirliğini şu yollarla ele alıyoruz:
    • Çalışma süresini en üst düzeye çıkaran Yeni MF Connect telemetri ve MF İzleme Merkezi;
    • Çevresel etkiyi azaltan ve üretkenliği artıran Yeni Hassas Tarım ve Dijital Tarım Paketleri.

 

Massey Ferguson'un Global "Farmers First" yaklaşımı

Çiftçiler bize, bizimle tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyim istediklerini söyleyip duruyorlar: bireysel ihtiyaçlarına cevap veren makineler ve hizmetler, bayileriyle yakın ilişki ve markaya doğrudan erişim, sonuncu fakat bir o kadar da önemli olarak, çiftçilik operasyonlarını daha kolay ve daha karlı hale getirmek için pragmatik yenilik ve teknolojiler istiyorlar.

"Çiftçiler yaptığımız her şeyin merkezindedir, ancak tüm çiftçiler farklıdır. Massey Ferguson Global Pazarlama, Satış Etkinleştirme ve Ürün Ortaklıkları Başkan Yardımcısı Francesco Murro, "Tüm çiftliklerin farklı ihtiyaçları vardır, bu nedenle kendi işlerine uygun ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyarlar" diyor.

“Yeni Akıllı Makinelere ve Dijital Hizmetlere Global yaklaşımımız; ilk günden beri tüm müşteri gereksinimlerini projelerimize dahil etmemizi sağlayan geniş ve çeşitli küresel müşteri tabanımızdan yararlanıyor, her zaman sektörümüzde meydana gelen uzun vadeli trendlere bakarak, Tarım 4.0, Avrupa Yeşil Çevre Anlaşması ve Sürdürülebilirlik olarak” diye ekliyor Bay Murro.

 

Massey Ferguson'un Global Full-Line ürün portföyü ve hizmetlerinden yararlanma

Bu yeni tanıtımlarla Massey Ferguson, "MF Growing Together 5" planı ile 2017'de başlattığı kapsamlı bir tam kapsamlı ürün portföyü atağı sözünü tutuyor.

“İşte şimdi bu ürünler çevremizde! Yepyeni Massey Ferguson sade ve güvenilir Tam Ürün Serisi Sürdürülebilir Akıllı makineler artık bir gerçek. Ve aslında 2019'dan bu yılın sonuna kadar tüm ürün yelpazemizin %90'ı yenilenmiş olacak” diyor Thierry Lhotte.

Bu atağımız şunları içeriyor:

  • Tamamen yenilenmiş 45 ila 405 hp arası bir traktör serisi: çiftçilere tam olarak ihtiyaç duydukları şeyi sağlayan S ile Yüksek Özellikler ve M ile Orta Özellikler;
  • Şimdi yeni konforlu ve hatta gerçekten daha üretken MF TH tarımsal teleskopik yükleyicilerini tanıtarak uygulama yelpazemizi genişletiyoruz;
  • Hayvancılık/süt ve karma tarım işletmeleri için, tam kapsamlı yeşil yem hasat makineleri; çim biçme makineleri, ot toplama/dağıtma tırmıkları, balya makineleri ve balya sarma makineleri serilerimiz, çiftlik hayvanları için yüksek kaliteli saman ve yem beslemesi sağlamaktadır.

 

Sürdürülebilirlik: Çiftliklerde çevresel etkiyi optimize etmek için pragmatik teknolojilerden yararlanma

Günümüzde tüketiciler sadece fiyat etiketine bakmakla kalmıyor, aynı zamanda gıdalarının nereden geldiği ve nasıl üretildiği konusunda daha fazla şeffaflığa sahip olmak istiyorlar. Çiftçilerden yeni sürdürülebilir uygulamalara geçmelerini, hayvanların yaşam şartlarını iyileştirmelerini, su kaynakları yönetimini ve daha az pestisit ve gübre kullanmalarını istemeye devam ediyorlar. Çiftçilerin, tüketicilerin baktığı sürdürülebilir uygulamalar açısından çözümün bir parçası olduklarını göstermeleri gerekiyor. Mesele şu ki, kendileri toplumun düşündüğünden çok daha gelişmişler ve AGCO'nun bir parçası olarak Massey Ferguson onlara pragmatik çözümler sunmayı hedefliyor.

Genel Sürdürülebilirlik kavramı bugünlerde geniş çapta tartışılıyor ve müşterilerimizin beklentilerinin bir parçası durumunda. MF Yeni Çağı, yalnızca makineler ve bu makinelerin nasıl daha düşük bir çevresel etki gösterebileceği ile ilgili değil, aynı zamanda makinelerin etrafında neler olup bittiğiyle ilgilidir - çiftçilerin işlerini sürdürülebilir bir şekilde büyütmelerine, çalışma süresini en üst düzeye çıkarmalarına ve Toplam İşletme Maliyetini düşürmelerine yardımcı olacak hizmetleri kapsamaktadır. Müşterinin Sesi çalıştaylarımız, daha düşük girdiler, artan verim ve maksimum Filo çalışma süresi nedeniyle çiftçilerin bağlantılı teknolojiler ve hassas tarımla çok fazla ilgilendiğini gösteriyor. Aynı zamanda, müşterilerinin tamamen sürdürülebilir çiftlik uygulamalarının tam izlenebilirliğini talep eden sözleşmelerine uymak için çevresel etkilerini de azalttıklarını gösterme ihtiyacı da var.

MF Connect Telemetri, doğrudan güvenilirlik sağlayarak çiftçileri ve filo sahiplerini destekler. Bu tahmine dayalı sistem, çalışma süresini en üst düzeye çıkararak çiftçiliği çok daha rahat ve verimli hale getirir. MF Connect, çiftçinin makine konumlarını, yakıt tüketimlerini, yakıt ikmali ihtiyaçlarını ve makinenin koşullarını bilmesi için makine verilerini güvenli bir bulut aracılığıyla çiftlik ofisinin masaüstü veya cep telefonu uygulamasına sorunsuz bir şekilde aktarır. Bu, karar planlaması yapma sürecine yardımcı olur.

Çiftçiler onay verirlerse, verileri teknik servis ekibimizin ve MF yerel bayimizin, herhangi bir önemli sorun ortaya çıkmadan önce olası servis veya onarım ihtiyaçları uyarılarını belirleyebileceği Yeni Beauvais MF İzleme Merkezimize de aktarılabilir.

Bunu öngörücü bakımlarda daha da ileriye götürmek, servis ve parça mevcudiyetini uzaktan yönetmek gibi makine filolarını daha verimli hale getirmenin bir fark yaratacağı açıktır. Bunun yanı sıra, MF Müşterilerine, Avrupa'da 8 pazarda kullanıma hazır 1000 traktörle sunulan MF Always Running programımızla işlerini kesintisiz yapmaya devam etmelerini sağlayan bir ikame makine sunulması da yer alıyor.

MF Connect, tüm MF 6 silindirli traktörlerde ve MF IDEAL Biçerdöverler de, 5 yıllık abonelik standart olarak ve diğer tüm uyumlu traktörlerde ve biçerdöverlerde de isteğe bağlı olarak sunulur.

 

Sürdürülebilir uygulamaları destekleyen yeni Hassas Tarım ve Dijital paketleri

Massey Ferguson, ayarlanması kolay izleme veya pivot yol çizgileri ve reçete haritalarını düzenleme ile MF Guide, Bölüm ve Değişken Oran Kontrolü gibi yeni pragmatik hassas tarım çözümlerini sunmaktan gurur duyar. Bunların tümü yeni Datatronic 5 ve Fieldstar 5 terminallerinin parçasıdır ve yeni kullanımı kolay bir arayüze sahiptirler.

Bu, tarla operasyonları sırasında gerçekten önemli olan şeylere odaklanırken, doğal olarak üst üste binmeleri de %3 ile %10 arasında azaltacaktır. Yani: daha az yakıt tüketimi, daha az zaman ve girdiler ve daha az yorgunluk anlamına gelir. AGCO'nun İsviçre'deki Geleceğin Çiftliğinde 100 hektarlık tarla testleri, tohum ekme, toprak işleme, gübre serpme, bitki bakımı ve hasat gibi uygulamalar için tam olarak belirlenmiş bir Rehberlik ve Bölüm Kontrol paketinin kullanılmasıyla yıllık yaklaşık 5.000 € tasarruf sağlamıştır.

 

MF Task Doc, çiftlik ve veri alışverişinde sürdürülebilir uygulamaların belgelenmesini kolaylaştırır

Task Doc Pro ile tüm çalışma verileri kablosuz olarak, kablosuz olarak çiftlik FMIS sistemine ve Agrirouter güvenli bulutu aracılığıyla çiftçilerin güvenilir ortaklarına iletilir. Bu, çiftçilere tarım uzmanı gibi tercih edilen ortaklara doğru zamanda erişim sağlarken, çok markayı içeren filoların yönetimine olanak tanır ve verimlilik ile verimi artırmak için verilere dayalı kararların alınmasına olanak tanır.

Bu, diğer faydaların yanı sıra uygulama haritaları üzerinde çalışmaya, üretim süreçlerinin optimizasyonuna ve artan verime olanak sağlayacaktır. Bu, örneğin AB Yeşil Çevre Anlaşması'nın Tarım 4.0 bölümü de dahil olmak üzere yerel sübvansiyonlara başvururken güçlü belgeler ve kanıtlar sağlar.

Massey Ferguson Avrupa ve Orta Doğu Bölgesi Ürün Yönetimi Pazarlama Liderleri Kıdemli Müdürü Jérôme Aubrion; “Çiftçiler ve müteahhitler, bu Akıllı Tarım ve Bağlantılı hizmetlerin önemli bir bölümünün, maliyet etkin paketlerin bir parçası olarak standart olarak mevcut olduğunu, doğruluğu artırdığını ve operasyon maliyetlerini düşürdüğünü ve böylece ihtiyaçlarını karşılayan kesin çözümü seçmelerine olanak tanıdığını takdir edeceklerdir” diyor.

 

MF Hassas Tarım Paketi şunları içerir: MF Hassas ve Dijital Tarım Paketi ayrıca şunları sağlar:

  • MF Guide
  • Yol Hattı Asistanı
  • MF Bölüm ve Değişken Oran Kontrolü
  • 24 bölüm ile…  

  • 36'ya çıkarılan bölüm sayısı
  • Task Doc Pro ve Agrirouter hizmeti dahil olmak üzere tercih edilen herhangi bir FMIS'ye bağlanma yeteneği

 

Thierry Lhotte, "Bu pragmatik yenilikler; Hassas Tarım, MF İzleme Merkezi ve güvenli veri alışverişi - çiftliklerin operasyonel üretkenliğini, verimliliğini ve sürdürülebilir büyümesini artırmak için akıllı makineler ve bağlantılı hizmetler sunma yolculuğumuzda önemli adımlardır." diyor.

“Her şey akıllı makineleri dünya çapında daha fazla çiftçi için erişilebilir ve kullanımı kolay hale getirmekle ilgili. Yeni makinelerimiz ve dijital hizmetlerimiz, çiftçiler için en iyi değeri sağlayan sade ve güvenilir bir deneyim sunar. Tümü, bir dizi "farmer’s first" (çiftçinin önceliği) tasarım özelliğiyle desteklenir ve herhangi bir tarım işletmesinin aşağıdakilerle daha iyi kararlar almasını sağlayan eyleme geçirilebilir ve tahmine dayalı veriler sunmak için bir dizi hizmet sağlayan güvenli bir dijital ekosisteme bağlanır: %100 makine çalışma süresi, düşük maliyet ve daha düşük çevre etkisi ile operasyon ve sürdürülebilir karlılık.” diyerek sözlerini sonlandırıyor Bay Lhotte.

Bayi Bul