MF Haber Odası

Arşiv Beni bilgilendir
image alter

AGCO Massey Ferguson'un Beauvais, Fransa'daki üretim tesisi, ISO 14001 Sertifikası ile ödüllendirildi

AGCO'nun dünya çapındaki markası Massey Ferguson, MF traktörlerinin tasarım ve üretiminde küresel mükemmeliyet merkezi olan Beauvais Fransa operasyonlarında Çevre Yönetim Sistemi (EMS) için ISO 14001 Sertifikasını aldığını duyurdu.

Devamını oku
image alter

Massey Ferguson, yeni filo amiral gemisi olan sade ve güvenilir MF 9S'yi tanıtıyor!

AGCO'nun dünya çapındaki markası Massey Ferguson, 285 hp'den 425 hp'ye kadar güçlere sahip altı model içeren yeni MF 9S Serisinin lansmanını duyurdu. Hepsi yenilikçi Protec-U tasarımına sahip modeller ve sektöre daha fazla güç, konfor, kontrol ve otomasyon getirmektedir.

Devamını oku
image alter

AGCO, UNICEF'in Türkiye'deki depremlerde acil durum çalışmalarını desteklemek için 650.000$ bağışladı

DULUTH, GA/ZÜRİH – Tarım makineleri ve hassas tarım teknolojisinin dünya çapında üreticisi ve dağıtıcısı olan AGCO Şirketi, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'na (UNICEF) doğrudan 650.000 Amerikan Doları bağışta bulunduğunu duyurdu. Bu bağış, depremzede çocuklara, gençlere ve ailelerine kritik malzeme ve hizmetlerin sağlanmasına destek olmak amacını taşıyor.

Devamını oku
image alter

MF LB2200 Serisi Büyük Prizmatik Balya Makinesi AE50 Ödülünü Kazandı!

Massey Ferguson® LB2200 Serisi Büyük Prizmatik Balya Makinesi, önceki modellerin güvenilirliğini yeni ileri teknoloji güncellemelerle birleştiriyor.

Devamını oku
image alter

Massey Ferguson MF 5S Serisi 2023 Çiftlik Makinesi Ödülünü Kazandı

AGCO'nun dünya çapında bir markası olan Massey Ferguson, olağanüstü çok yönlü MF 5S Serisinin 120 hp'den daha düşük traktörler için 2023 Çiftlik Makinesi Ödülü'nü kazandığını duyurmaktan gurur duyar. Groupe La France Agricole'nin prestijli ödülü 6 Kasım'da Fransa'nın Paris kentinde düzenlenen SIMA Fuarında özel bir törenle takdim edildi.

Devamını oku
image alter

Japonya'ya özel sınırlı sayıda Massey traktörler

Japon tarım makineleri satıcısı MSK Farm Machinery'nin 50. yıl dönümünü ve Massey Ferguson ile uzun süredir devam eden ortaklıklarını anmak için özel olarak 65 benzersiz Massey traktör üretildi.

Devamını oku
image alter

Paketleme süresi silaj balyasının kalitesini etkiler

Jessica Williamson, Hay and Forage Specialist, AGCO

Balyalanmış silaj, operatörlere kuru samanla karşılaştırıldığında daha kısa sürede yüksek kaliteli kaba yem hasadı için benzersiz bir fırsat sunuyor. Daha kaliteli, daha yüksek protein potansiyeline sahip ve genellikle daha lezzetli, bu da kuru samandan daha az atıkla sonuçlanıyor. Ancak , bu faydaları en üst düzeye çıkarmak için hasattan önce, hasat sırasında ve sonrasında ayrıntılı bir yönetim gerekir.

Devamını oku

Bayi Bul