MF TaskDoc

TaskDoc înregistrează rapid și ușor datele pentru a crea rapoarte de teren, rapoarte de lucrări și pentru a menține înregistrările de date exacte. Aceste informații pot fi transferate simplu, în mod wireless de la terminal într-un format compatibil cu majoritatea programelor software pentru gestiunea fermei. 

Versiunea TaskDoc™ Pro permite și înregistrarea datelor de poziționare GPS și transferul de date în timp real. Aceasta face posibile schimbul automat și simplu de date cu diversele aplicații software de gestionare a câmpurilor compatibile ISOXML și cartografierea. Datele privind aporturile pentru producție folosite sunt transferate și pot fi, de asemenea, monitorizate prin intermediul terminalului Datatronic 5 în timpul lucrului.

Cu TaskDoc™, datele relevante pot fi înregistrate cu un minim de efort, documentate în raportul de teren și apoi analizate, totul în cel mai scurt timp. Datele sunt transferate în mod wireless de la terminalul Datatronic 5 la baza de date pentru teren folosind versiunea TC-BAS standard ISOBUS. Datele privind semințele sau îngrășămintele aplicate ori consumul de carburant sunt disponibile imediat după încheierea lucrării.

 

Datele colectate de TaskDoc Pro pot fi utilizate pentru a crea planuri de tratare cu rată variabilă, pentru a asigura faptul că inputurile sunt țintite pe zonele în care vor avea efect optim. Acest lucru reduce reziduurile, costurile și s-a dovedit că sporește producțiile și calitatea culturilor și că protejează mediul înconjurător.

Găsiți un dealer