Tractorul MF 8S 265 Dyna E-Power Exclusive, de la Massey Ferguson a câștigat premiul TRACTORUL ANULUI 2021

Massey Ferguson, o marcă internațională a AGCO (NYSE:AGCO) anunță cu bucurie că MF 8S 265 Dyna E-Power Exclusive este câștigătorul premiului Tractorul anului 2021. Acest premiu renumit, acordat de un juriu din 26 de țări europene, a fost prezentat la o ceremonie specială complet digitală Tractorul anului 2021, la 18 decembrie.

“Toată lumea de la Massey Ferguson ne bucurăm nespus să primim această distincție Tractorul anului 2021,” declară Thierry Lhotte, Vice Președinte și Director General al Massey Ferguson, Europa și Orientul Mijlociu“. Cu seria MF 8S, definim o nouă eră, nu numai pentru Massey Ferguson, ci și pentru designul tractoarelor și, bineînțeles, pentru clienții noștri.

“Acest premiu prestigios este o recunoaștere a modului în care Massey Ferguson definește o nouă eră în designul simplu și fiabil al tractorului. În același timp furnizăm o experiență îmbunătățită utilizatorului și asigurăm clienților noștri beneficiile conectivității și tehnologiei agriculturii inteligente pentru un viitor sustenabil,” a adăugat acesta.

Premiul Tractorul anului 2021 se adaugă portofoliului de trofee MF 8S, deoarece lansarea digitală MF 8S a câștigat până și medalia de aur la categoria „Cea mai bună utilizare a tehnologiei digitale” și medalia de argint la „Cel mai bun eveniment digital/ hibrid B2B” la premiul pentru cel mai bun eveniment  din Italia 2020 precum și medalia de aur la categoria „Eveniment digital” și medalia de aur la „Cel mai bun eveniment digital/ hibrid B2B” la premiul pentru cel mai bun eveniment internațional 2020, recunoscând strategia pentru prezentările și evenimentele Massey Ferguson începută la EIMA 2018 care îmbină capacitățile digitale cu prezența fizică.

 

Tehnologie premiată

MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive se află în fruntea seriei MF 8S, care include patru modele de la 205 CP la 265 CP, toate oferind 20 CP în plus cu Engine Power Management.

Complet nouă, seria MF 8S introduce un design nou, inovativ în orice domeniu – motor, cabină, transmisii și propulsie precum și comenzi noi și conectivitate. Dotat la standard înalt, vine cu diferite pachete de specificații, ce oferă o mare valoare pentru bani, asigurând că proprietarii plătesc doar pentru ceea ce au nevoie.

Ceea ce diferențiază aceste tractoare este designul unic Protect-U, cu spațiul de 24cm ce separă motorul de cabină și o izolează de zgomot, căldură și vibrație.

 

Cabină de top în domeniu

Cabina de top, cu patru stâlpi, este cea mai silențioasă de pe piață, la doar 68dB, cu un parbriz caracteristic înclinat ce asigură spațiu și vizibilitate mărite. În interior asigură control optim prin utilizarea noii pârghii de comandă Multipad și a rezemătorului de braț, împreună cu conectivitate pentru operațiuni agricole inteligente.

Un MF vDisplay digital nou, fixat de stâlpul din dreapta, înlocuiește bordul și lasă doar volanul și pârghia Power Control pentru a asigura vizibilitate excepțională peste capota zveltă, cu talie ca de viespe.

Conectivitatea completă este asigurată cu telemetria MF Connect și terminalul Datatronic 5 dotat ca standard. Există și opțiunea de a folosi un terminal Fieldstar 5 pentru a gestiona MF Technologies Suite – inclusiv MF Guide, MF Section Control și MF Rate Control.

 

Transmisii noi foarte eficiente

Complet nouă, tehnologia cu ambreiaj dublu Dyna E-Power combină confortul unui CVT cu eficiența unei cutii semiautomate de viteze powershift. Prin aceasta se reduce pierderea de putere cu 26% la viteze mai mari, economisind până la 5% la combustibil.

Alternativ, noua cutie semiautomată powershift Dyna-7 este disponibilă și pe gama MF 8S și oferă 28 de viteze înainte și înapoi. Cu aceeași funcționare ușoară și fiabilitate a renumitei Dyna-6, furnizează o viteză suplimentară cu schimbare mai lină și este acum cu 15% mai eficientă.

Construit pe un ampatament de 3,5m și cu un ax spate nou, MF 8S livrează cu 10% mai multă putere de tracțiune. Cu PTO și partea hidraulică puternică nouă, furnizează o performanță mai mare, operează mai eficient și economisește din cheltuieli. Tractoarele din seria MF 8S pot fi dotate de asemenea cu pneuri spate cu diametrul până la 2,05m (R42), inclusiv opțiunea exclusivă a ultimului VF650/75 R42 Trelleborg TM1000 PT.

 

Alegere excelentă a specificației

Specificația  MF 8S Exclusive premiată este un pachet comprehensiv ce asigură operatorilor confort excepțional și ușurință în utilizare, precum și caracteristici autentice îmbunătățite de performanță pentru creșterea productivității și a eficienței.

Acum sunt disponibile modelele Exclusive. Acestea vor fi însoțite de versiunile Efficient la începutul anului 2021, împreună cu opțiunea unei transmisii Dyna-VT CVT pentru toate modelele în decursul anului viitor.

Găsiți un dealer