‘NEXT’ nivå av effektiv och tillförlitlig prestanda

Massey Ferguson, ett världstäckande varumärke från AGCO (NYSE:AGCO), meddelar att de kommer att lansera sina högspecificerade traktorer ‘NEXT Edition’ på Agritechnica 2019 i Hannover den 10:e november.

Den exklusiva specifikationen NEXT Edition finns nu tillgänglig till fyra av Massey Ferguson’s mest populära modeller:

- 110 hk, MF 5711 S Dyna-4
- 130 hk, MF 5713 S Dyna-4
- 200 hk, MF 7720 S Dyna-VT
- 255 hk, MF 7726 S Dyna-VT

Massey Ferguson har tagit fram ‘NEXT Edition’-modellerna genom att kombinera utrustningspaket från MF 5700 S Essential och MF 7700 S Exclusive med ytterligare utrustning för att höja prestanda och komfort och paketerat det i ett exklusivt och distinkt utseende.

Detta okomplicerade paket levererar oöverträffad prestandanivå och högt värde på din investering och höjer produktiviteten för lantbrukare med mjölkproduktion, blandjordbruk, växtodling samt för entreprenörer.

“Vi tittade helt enkelt på våra kunders behov i dessa segment med tanke på våra bäst säljande traktorer, liksom de mest populära tillvalen, extrautrustningar och transmissioner,” säger Francesco Quaranta, Vice-President Sales & Marketing Massey Ferguson Europe & Middle East.

“För att fira dessa framgångsrika modeller beslutade vi att tillgodose dessa exakta behov med ett riktigt attraktivt paket. Traktorerna i NEXT Edition tar våra framtida kunder till NÄSTA nivå av prestanda och okomplicerad tillförlitlighet - när det gäller att få jobbet gjort på gården. Vi vill erbjuda dem bästa valuta för pengarna.”

“NEXT Edition-specifikationen tillför en distinkt och exklusiv touch inifrån och ut, ”tillägger han. "Dessa traktorer har ett unikt ’NEXT Edition’-emblem på motorhuven, samt en exklusiv platta inuti, som visar dess speciella, ’begränsade NEXT Edition’ tillverkningsnummer. NEXT Edition-modellerna är i den ikoniska MF-röda färgen, men med distinkta svarta galler som standard. För dem som vill ha ytterligare exklusivitet kan de också välja en helt svart traktor till samma pris, säger Mr Quaranta.

Next Edition-modeller kommer att finnas tillgängliga för nya beställningar från 1 oktober 2019. De kommer att visas i Massey Fergusons monter på Agritechnica 2019, Hall 20 monter B14c.

 

Två nya MF 5700 S Dyna-4 NEXT Editions

                             MF 5711 S NEXT Edition        MF 5713 S NEXT Edition
Motor 4-cylindrig AGCO POWER på 4,4 liter med
högeffektiv ‘All-in-one’ SCR-teknik
Maxeffekt
@ 2000 v/min
             110 hk              130 hk
Transmission Dyna-4 16x16 semi-powershift med AutoDrive

Massey Ferguson introducerar två nya NEXT Edition-modeller i MF 5700 S-serien – MF 5711 S Dyna-4 på 110 hk och MF 5713 S Dyna-4 på 130 hk.

Båda traktorerna är som standard utrustade med den uppskattade Dyna-4-transmissionen med semi-powershift. Tack vare 16 växlar framåt och 16 växlar bakåt, som alla väljs kopplingsfritt via en spak, ger detta exceptionell prestanda på gårdsplanen, fältet eller på vägen.

Dessa smidiga, mycket manövrerbara traktorer erbjuder utmärkt sikt över den smala instrumentbrädan och den smala steep-nose motorhuven. Med den vänstra Power Control-spaken är det enkelt att manövrera Dyna-4-transmissionen för att ändra riktning, växla hastigheter och välja neutral. Tillsammans med det höga hydraulflödet gör detta dem till den ultimata lastartraktorn.

NEXT Edition-modeller utökar den redan omfattande standard ”Essential” -specifikationen, som inkluderar: hastighetsminne, brake-to-neutralt, luftkonditionering med manuell justering, teleskopiska dubbla sidospeglar och utmärkt sikt, steep-nose motorhuv.

Ytterligare höjning av specifikationsnivån för NEXT Edition är extra funktioner för att öka prestanda och komfort:

 • Automatiskt, luftdämpat och vridbart förarsäte
 • Mekanisk hyttfjädring
 • Hydraulflöde på 100 liter/min – för optomalt frontlastararbete och ökning av fältprestanda
 • Funktionen AutoDrive för transmissionen Dyna-4 som automatiskt byter växel för att öka kapaciteten och mångsidigheten
 • Tre mekaniska hydraulventiler
 • Upp till 12 LED arbets- och transportljus (beroende på val av tak)
 • Ytterligare valmöjlighet för däck: 540/65R38 – 440/65R28
 • Breda bakskärmar med förlängning som ger en totalbredd på 2,28 m
 • Ytterligare tillval och extrautrustning för att personifiera NEXT Edition-modellerna liksom matcha alla specifika marknads-/landsbehov

 

 

 

Två nya MF 7700 S NEXT Editions

                             MF 7720 S NEXT Edition               MF 7726 S NEXT Edition
Motor 6-cylindrig AGCO POWER på
6,6 liter med SCR-teknik
6-cylindrig AGCO POWER på
7,4 liter med SCR-teknik
Maxeffekt
@ 2000 v/min
            200 hk               255 hk
Transmission Steglös Dyna-VT transmission

Både MF 7720 S Next Edition på 200 hk och MF 7726 S NEXT Edition på 255 hk är utrustade med den toppmoderna steglösa transmissionen Dyna-VT.

Dessa nya traktorer är framtagna specifikt för att tillgodose behoven hos lantbrukare med blandjordbruk, företag med växtodling och entreprenörer. De har okomplicerad och pålitlig teknik för att leverera ultimat effektivitet och låga driftskostnader.

De högeffektiva NEXT Edition-modellerna, med deras imponerande dragkraft och lyftkapacitet som är utmärkt ute i fält och på vägen, har utmärkt bränsleekonomi, långa serviceintervall och låga underhållskrav som minskar driftskostnaderna.

NEXT Edition-modellerna höjer ytterligare specifikationsnivån ”Exclusive”, vilken redan omfattar: hydraulsystem med Closed-centre på 110 liter/min, fyra el.-manövrerade hydraulventiler, mekanisk hyttfjädring, armstödet Command Control med Multipad-spak och farthållare med minnesfunktion. De har även Quadlink framaxelfjädring, klimatkontroll, el-manövrerade sidospeglar med avfrostning och Datatronic 4-terminal för manövrering av alla traktorfunktioner.

Utöver denna imponerande specifikationsnivå, är NEXT Edition-modellerna utrustade med ännu mer automatiserade och avancerade funktioner för att ytterligare höja komfort, drift och prestanda:

 • Extra kraftig integrerad frontlyft (IFLS), vilken har upp till 4000 kg lyftkapacitet, med dedikerad främre ventilstyrning
 • SpeedSteer, vilken ger enklare and smidigare manövrering, genom att minska antal varv du behöver vrida på ratten för att svänga
 • Förberedd för Auto-Guide autostyrning, inklusive extra Fieldstar 5-terminal med pekskärm samt valmöjlighet till fler funktioner för precisionsodling
 • Breda bakskärmar med bakre förlängning som ger en totalbredd på 2,55 m
 • Breda ledade framskärmar (beroende på däcksstorlek)
 • Nya standard däcksstorlek inklusive 650/65R42 – 540/65R30 för att förbättra dragkraften och förhindra markpackning
 • Upp till 16 LED arbets- och transportljus
 • Ytterligare tillval och extrautrustning för att personifiera NEXT Edition-modellerna liksom matcha alla specifika marknads-/landsbehov

Hitta en återförsäljare