'Best of the Best'- Combina IDEAL de la Massey Ferguson câștigă Premiul Red Dot : Design Produs 2018

Noua combină de recoltat IDEAL de la Massey Ferguson a primit titlul "Red Dot: Best of the Best" -Cel Mai Bun dintre Cei Buni - în categoria vehiculelor comerciale Red Dot Design Award: Design Produs 2018.

Peste 6.300 de produse din 59 de țări au fost înscrise în competiția Red Dot din acest an. Toate produsele au fost evaluate individual de către un juriu internațional format din 40 de profesioniști independenți din industria designului.

Noua combină IDEAL dezvoltată de Massey Ferguson schimbă regulile jocului în domeniul recoltării. Aceasta îmbină designul de ultimă oră cu tehnologii avansate, deschizând noi frontiere neexplorate privind recoltarea, pentru fermierii din întreaga lume.

Juriul a apreciat această nouă generație de combine de recoltat pentru designul de înaltă calitate, fără precedent, recunoscând caracteristicile inovatoare ale MF IDEAL și stilul unic dat de sigla elegantă în grafit.

Premiul Red Dot: Designul produsului reprezintă unul dintre cele mai distinse premii pentru design și inovare. MF IDEAL a reușit să impresioneze juriul acestei competiții prestigioase, detașându-se dintre alte produse ale altor sectoare și industrii.

"De la lansarea sa, IDEAL de la Massey Ferguson nu a încetat să obțină rezultate extraordinare", spune Francesco Quaranta, Vicepreședinte pentru Vânzări, Marketing și Management Produse Massey Ferguson pentru Europa și Orientul Mijlociu. "La emisiunea Agritechnica din Germania din 2017, combina IDEAL a primit medalia de argint DLG pentru inovare, a fost denumită Mașina Anului 2018 și a obținut Premiul pentru Votul Public. Premiul Red Dot: pentru Design Produse 2018 "Cel Mai Bun dintre cei Mai Buni" reprezintă o altă piatră de hotar importantă care dovedește succesul AGCO, compania mamă a Massey Ferguson, în asigurarea de noi modele și inovații superioare. "

IDEAL de la Massey Ferguson este o gamă complet nouă de combine de recoltat, proiectată prin consultarea fermierilor si operatorilor din întreaba lume și implementarea cerințelor acestora. Gama stabilește noi niveluri de eficiență în domeniu și include trei modele cu puteri de la 451 până la 647 CP, concentrându-se ferm pe asigurarea unor avantaje semnificative în ceea ce privește eficiența și productivitatea.

"Cu cea mai mare capacitate a buncărului de boabe disponibilă acum pe piața europeană, cea mai rapidă viteză de descărcare și cea mai mare suprafață de treier *, este încurajator să observăm încă o recunoaștere de nivel superior pentru noile caracteristici excepționale ale IDEAL de la Massey Ferguson", remarcă Francesco. "Combina IDEAL oferă conectivitate completă, reglaje complete și automate prin intermediul softului IDEALharvest ™ și prin Vizualizarea în Timp Real a Fluxului de Recoltare. Inima combinei este constituită din cel mai eficient sistem de procesare proiectat vreodata la AGCO. Sistemul este pregătit să obțină performanțe de excepție în ceea ce priveste calitatea boabelor și a paielor, manipularea boabelor, eficiența energetică și productivitatea, lucrând în condiții extrem de diferite. "

"Suntem mândri să primim atâtea premii deosebite pentru gama de combine de recotat IDEAL de la Massey Ferguson", adaugă el. "Dar acum ne îndreptăm către premiul cel mai râvnit în industria noastră - alegerea combinei IDEAL de către clienții de succes pentru asigurarea prosperității afacerile lor".

Ceremonia de decernare a premiului Red Dot va avea loc la Aalto Theater din Essen, Germania, pe 9 iulie.

* Pe baza datelor comparative prezentate pe site-urile web ale mărcilor competitoare așa cum erau la data de 8 august 2017.

Găsiți un dealer