Vi vet at maskinen din har jobbet hardt gjennom hele sesongen. Derfor tilbyr vi en omfattende kontroll av alle selvgående maskiner som er fem år eller eldre – helt gratis – for å sikre at de er klare for nye utfordringer i månedene som kommer.

Alt du trenger å vite om SMART Check

 

SMART Check er en GRATIS omfattende kontroll av selvgående maskiner som er fem år eller eldre. Vi samarbeider med deltakende forhandlere over hele landet, som gjør en grundig, kostnadsfri kontroll av maskinen din og hjelper deg med å være forberedt på den kommende sesongen. Men skynd deg – dette tilbudet gjelder i en begrenset periode, og forhandleren har bare kapasitet til et begrenset antall kontroller!

 

Slik fungerer det

  1. Bestilling. Finn din nærmeste deltakende forhandler, kontakt dem ved hjelp av kontaktinformasjonen, og bestill en kontroll direkte fra dem. Hvis du ikke finner din lokale forhandler på listen, kan du alltids foreslå at de blir med i ordningen.
  2. SMART Check-avtale. Mekanikerne kontrollerer maskinen. Dette bør ta ca. to timer for en traktor. Mekanikerne benytter en omfattende sjekkliste for å være sikre på at alt kontrolleres.

 

Utbedringer, hvis nødvendig. Etter kontrollen får du en komplett feil- og tilstandsrapport, slik at du kan ta de riktige beslutningene om eventuelle utbedringer av maskinen. Du kan velge å bestille utbedringene utenfor sesongen, slik at du sparer deg for unødvendig nedetid. Eventuelle nødvendige reparasjoner utføres av faglærte og profesjonelt utstyrte mekanikere hos din lokale, deltakende forhandler av originale AGCO Parts-deler og -tjenester. Det betyr at du automatisk får AGCOs standard 12-måneders garanti på deler og arbeid.

 

Neste trinn

Finn din nærmeste deltakende forhandler på kartet vårt, og bestill time direkte.

Har du spørsmål? Les ofte stilte spørsmål om SMART Check

Les de komplette vilkårene for programmet

Finn en forhandler

Finn en forhandler