Massey Ferguson MF 8S -sarja on voittanut Farm Machine 2022 -palkinnon

Massey Ferguson, AGCO:n maailmanlaajuinen tuotemerkki, ilmoittaa ylpeänä, että sen erittäin tehokas ja jo maailmalla huomiota herättänyt MF 8S on voittanut Farm Machine 22 Award -palkinnon traktoreille luokassa 180-400 hv.

"Kaikilla meillä täällä Massey Fergusonilla on kunnia vastaanottaa tämä Farm Machinery 2022 -palkinto, joka on myös tunnustus koko MF-tiimin intohimolle ja sitoutumiselle, joka pyrki määrittelemään uuden aikakauden yksinkertaisissa ja luotettavissa traktoreissa", sanoo Thierry Lhotte, Massey Fergusonin varapääjohtaja ja toimitusjohtaja, Eurooppa ja Lähi-Itä.

"Kun sanomme, että MF 8S on "suunniteltu maanviljelijöille ja kone on heidän suunnittelemansa", se johtuu siitä, että kun kaikki alkoi kahdeksan vuotta sitten, tyhjästä paperiarkista ja "Asiakkaan ääni" -, ​​henkilökohtaisista haastatteluistamme, joissa oli mukana asiakkaita ja käyttäjiä ympäri maailmaa", toteaa Jérôme Aubrion, markkinointijohtaja Massey Ferguson, Eurooppa ja Lähi-itä.

"Me jaamme tämän palkinnon näiden viljelijöiden kanssa, koska he inspiroivat meitä kehittämään tämän huipputraktorin, joka perustuu Massey Fergusonin vahvaan perintöön toimittaa edullisia koneita, jotka täyttävät täydellisesti jokaisen viljelijän vaatimukset", hän lisää.

Suoraviivainen ja luotettava mallisto

Suoraviivaisessa ja luotettavassa MF 8S -sarjassa on valittavana kuusi mallia – 205 hv:n MF 8S.205:stä uusimpaan MF 8S.305, 305 hv:n lippulaivaan. Valikoima "Exclusive"- tai "Efficient"-erittelypaketteja ja laaja valikoima vaihtoehtoja, joiden avulla viljelijät voivat räätälöidä traktorin omien tarpeidensa mukaan.

Kaikissa on uusin tekniikka, 7,4 litran kuusisylinteriset AGCO Power -moottorit. Nämä moottorit kehittävät maksimaalisen tehon niinkin alhaisilla moottorin kierrosluvuilla kuin 1500 rpm, mikä takaa erinomaisen taloudellisuuden ja hiljaisen toiminnan. Moottorin tehonhallinta (mallista riippuen) tarjoaa yli 20 hv tehon sekä ylimääräisen vääntömomentin silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Ainutlaatuinen Protect-U-muotoilu

Ohjaamon ja moottorin välisen 24 cm:n välin ansiosta ainutlaatuinen Protect-U-konsepti eristää MF 8S:n ohjaamon täysin melulta, lämmöltä ja tärinältä. Vain 68 dB:n melutasolla se on yksi markkinoiden hiljaisimmista ja 3,4 m³:n sisätilavuudellaan se on myös yksi tilavimmista. Kevyt ja ilmava työpaikka, jossa on 6,6 m²:n lasipinta-ala, tarjoaa vertaansa vailla olevaa tilaa ja näkyvyyttä.

Kojelauta on korvattu uudella, digitaalisella "MF vDisplay" -päätteellä, joka on asennettu MF 8S -ohjaamon oikeaan pylvääseen, joka jättää vain ohjauspyörän ja Power Control -vivun kuljettajan eteen. Tämä tarjoaa poikkeuksellisen näkyvyyden eteenpäin ohuen, ampiaisvyötäröisen konepellin yli.

Erinomainen vaihteistovalinta

MF 8S -traktoreihin on saatavana erilaisia ​​vaihteistoja, mukaan lukien tuttu Dyna-7,  Dyna-E-Power sekä 8S-malliin uutuutena keväänä tuleva Dyna-VT portaaton vaihteisto (CVT), joka on vakiona MF 8S.305:ssä ja lisävarusteena muissa malleissa.

Dyna-VT:n uusi, tehokkuutta parantava automaattinen tila antaa kuljettajille mahdollisuuden käyttää Multipad-vipua tai jalkapoljinta ajonopeuden muuttamiseen, ja se asettaa automaattisesti moottorin optimaalisen kierrosluvun kuorman ja nopeuden mukaan. Sujuvamman toiminnan lisäksi tämä vähentää myös polttoaineen kulutusta.

Vaihtoehtoisesti Dyna E-Power, Dual Clutch -vaihteisto yhdistää portaattomasti säädettävän vaihteiston (CVT) edut kykyyn siirtää voimaa yhtä tehokkaasti kuin mekaaninen vaihteisto.

Kone käyttää Dual Clutch -tekniikkaa alueen vaihtamiseen ja saumattomien muutosten ennakoimiseen. Se tarjoaa neljä valikoimaa seitsemällä vaihteella ja puoliksi päällekkäisyyksillä, jotka on suunniteltu maksimoimaan suorituskyvyn niin pellolla, kuin tielläkin.

Lisävaihtoehtona on Massey Fergusonin uusi Dyna-7, semi-powershift-vaihteisto, joka tarjoaa helpon ja tehokkaan käytön yhteensä 28 eteenpäin- ja peruutusnopeudella neljällä alueella ja seitsemän saumatonta vaihdetta.

Lisäksi mallistosta löytyy uusi Control Center -käsinoja, joka on varustettu uusimmalla helppokäyttöisellä Multipad-vivulla, tarjoaa täydellisen ohjauksen sormenpäillä. Tämä ISOBUS-yhteensopiva vipu käyttää kaikkia traktorin toimintoja ja sisältää integroidun mikrojoystickin kahden hydrauliikka venttiilin ohjaamiseen.

Täydellinen liitettävyys

Uusin Datatronic 5, 9 tuuman liitin on asennettu säädettävään varteen. Häikäisemättömän kosketusnäytön ja pikanäppäimien ansiosta sitä on yhtä helppo ja intuitiivinen käyttää kuin matkapuhelinta tai tablettia.

Tämä yhden näytön järjestelmä ohjaa kaikkia traktorin toimintoja ja hallitsee kaikkia MF Technologiesin älykkäitä maataloustuotteita, mukaan lukien MF Guide, MF Section ja MF Rate Control sekä MF TaskDoc -tiedonkeruu ja -siirto.

Joustavuuden lisäämiseksi käyttäjät voivat myös ohjata tarkkuusviljelytoimintoja valinnaisen Fieldstar 5 -päätteen tai Datatronic 5 -näytön kautta.

Kaikki MF 8S -sarjan traktorit voidaan liittää täysin MF Connect -telemetrialla. Uusi Geofencing-toiminto parantaa logistiikan hallintaa ja turvallisuutta lähettämällä hälytyksiä älypuhelimiin ja laitteisiin, jos ja kun koneet poistuvat tai saapuvat ennalta määritellyille alueille.

Myynti