Ζήσε την εμπειρία Massey Ferguson eXperience σε ένα χωράφι κοντά σας!

Το MF eXperience Tour είναι μια πανευρωπαϊκή εκδήλωση που σχεδιάστηκε από αγρότες και απευθύνεται σε αγρότες όπως εσείς, με στοχευμένες δραστηριότητες ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ανακαλύψτε τα νέα και αξιόπιστα προϊόντα, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες μας. Αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε με τους MF eXperts μας για το πώς η πλήρης γκάμα της Massey Ferguson μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας.

Από το 2018, έχουμε υποδεχτεί περισσότερους από 13.000 αγρότες και εργολάβους από οκτώ διαφορετικές χώρες. Σε αυτήν τη μοναδική εκδήλωση παρουσιάζονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε μια ελκυστική, φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα. Είναι μια ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια ενημερωτική και ευχάριστη συγκέντρωση, να μοιραστείτε ένα γεύμα και να συναναστραφείτε με άλλους λάτρεις της γεωργίας.

Αυτή η εξατομικευμένη εκδήλωση σας φέρνει πιο κοντά με τους ειδικούς της Massey Ferguson, τους MF eXperts και τον τοπικό σας αντιπρόσωπο MF, μοιραζόμενοι την MF eXperience της τεχνολογίας, της χρηματοδότησης και του σέρβις, καθώς και την τεχνογνωσία στα ελαστικά και την πρόσφυση. Θα έχετε την ευκαιρία να χειριστείτε όλα τα προϊόντα MF και να αποκτήσετε μοναδική, πρακτική εμπειρία από την πλήρη γκάμα μηχανημάτων Massey Ferguson, σε μια τοποθεσία κοντά στο αγρόκτημά σας! Όπως εσείς, έτσι και τα μηχανήματά μας είναι γεννημένα για τη γεωργία - Born to Farm, οπότε πρέπει να είναι διαθέσιμα για εσάς στο χωράφι.

Βασικά στοιχεία

8 Χώρες

Φέτος, το MF eXperience Tour θα ταξιδέψει στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία και τη Γαλλία...

Έως και 31 περιοχές

Μια έμφυτη γνώση της γης, του αγροκτήματος και των μηχανημάτων, με περισσότερες από 31 περιοχές για να γίνει η δουλειά σωστά - οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτή είναι η Massey Ferguson! Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας και να μας γνωρίσετε στο MF eXperience Tour!

13.000+

Επισκέπτες από το 2018 (5.400 το 2022)

4,7/5 

Αξιολόγηση της εκδήλωσης από τους επισκέπτες

Μια παρουσίαση των μηχανημάτων στο MF eXperience Tour

MF 8S

 

 

MF 1842S

Σειρά MF RK

MF ACTIVA

MF RB F

Ημερολόγιο περιοδείας MF eXperience 2023

Ρουμανία   

Oradea : 2 - 4 Μαΐου
Iași : 9 - 12 Μαΐου
Slatina : 17 - 19 Μαΐου

Βουλγαρία   

Hinova : 24 - 26 Μαΐου

Πολωνία   

Συνεδρία 1 : 13 - 14 Ιουνίου
Συνεδρία 2 : 20 - 22 Ιουνίου

Φινλανδία   

Lahti : 1η - 4η Αυγούστου
Kauhava : 8η - 11η Αυγούστου

Γερμανία   

Συνεδρία 1 : 29 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου
Συνεδρία 2 : 5 - 8 Σεπτεμβρίου

Γαλλία   

Συνεδρία 1 : 19 - 22 Σεπτεμβρίου
Συνεδρία 2 : 26 - 29 Σεπτεμβρίου
Συνεδρία 3 : 24 - 27 Οκτωβρίου

 

 

Η Massey Ferguson προσφέρει ιδιαίτερη υποδοχή στους αγρότες που προσκαλούνται από τους Αντιπροσώπους. Γίνετε ένας από αυτούς!

Βρείτε τον αντιπρόσωπο MF σας

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο